Рубрики: Цікаве
27.09.2024 15:03

Потребують заміни дорогих деталей: найбільш ненадійні вживані авто, які не радять купувати їхні ж власники

Заміни дорогих деталей уникнути не вдасться саме в цих авто. Експерт назвав найбільш ненадійні вживані авто, які не радять купувати їхні ж власники.
Поділитися

Придбання автомобіля в сім’ю чи для власного користування завжди прекрасна подія, яка вимагає максимальної уваги до питання та деяких знань у ринку. Бо навіть найдосвідченішим водієм часом не вдається уникнути помилок, а також придбати машину без проблем. Деякі з них не помітні, деякі з них можливо встановити лише за допомогою діагностики.

Окрім того, в обслуговуванні машини доволі різні: її часто вживані автомобілі можуть бути насправді не по кишені, але стає зрозуміло, що це так лише з часом, коли починаються справжні проблеми.

Експерт назвав моделі автомобілів, які не варто купувати на вторинному ринку

Міні Купер має незвичайний дизайн та неочікувані рішення від інженерів. Автомобіль має потужний двигун, якісний салон та кузов, прекрасні естетичні властивості. Але власники мають бути готові до того, що заміна будь-якої деталі може бути вельми недешевле. Якщо у вас зламається панорама, будьте готові, що придбати деталей для неї в Україні ви просто не зможете, а нова коштує чималих грошей.

Теж саме стосується елементів двигуна та інших систем під капотом, починаючи від радіатора і закінчуючи паливним насосом.

Експерт назвав моделі автомобілів, які не варто купувати на вторинному ринку

Авто Audi може балувати свого власника якістю та любов’ю до доріг, але історія кохання завершиться на етапі заміни гальм. Якщо авто вживане, вони швидше за все швидко зносяться і будуть потребувати заміни, на яку не буде вже ніякої гарантії.

Новий Porsche Panamera отримав просунуту 8-ступінчасту КПП із двома зчепленнями. Вона перемикає передачі блискавично швидко та сприяє зниженню витрати палива. Але якщо PDK поламається, то нова коробка коштуватиме 32 тисяч доларів!

Безумовно, певні складнощі також виникають з автомобілями, яких представлено в Україні, як модельного ряду, не так багато. Це обов’язково впливатиме на наявність запчастин на українському ринку, що буде тягнути за собою складність замовлення, доставка, а також вартості усього цього процесу.