|
08.10.2020 04:55

Названі елементи одягу, які роблять фігуру візуально стрункішою

Правильно підібраний одяг дає можливість зробити фігуру візуально стрункішою. Звичайно, фізичні тренування, правильну дієту і нормальний режим сну вдалий лук не замінить, це лише маленький набір хитрощів, здатних дещо покращити зовнішній вигляд.

Коригувальна білизна

Коригувати фігуру можна починати з вибору спеціальної коригувальної білизни. Потрібно визначитися, яка частина тіла вас бентежить і підібрати білизну, враховуючи цю особливість, наприклад, боді з чашечками push-up, або боді без чашок, який зменшує зону сідниць і талії.

Коригувальна білизна

Колір

Те, що в одязі чорного кольору ми виглядаємо худішими – знають абсолютно всі, а ось те, що така функція є не тільки у нього – мало хто. Кольори, які здатні зробити фігуру стрункішою: шоколадний, колір марсала, темно-зелений, графіт, баклажан, винний.

Великі прикраси

Креативні і незвичайні прикраси здатні привертати увагу до себе і відволікати увагу з критичних зон. Крім того, в образі з великими прикрасами, частини тіла і овал обличчя здаються набагато меншими.

V-подібний виріз

Речі, які мають такий виріз, роблять зону декольте жінки більш вишуканою, а силует – витонченим. Шия здається довшою, що збалансовує круглу форму обличчя. Тому всі елементи гардероба верху краще вибирати з v-подібним вирізом.

V-подібний виріз

Взуття на підборах

Коли жінка одягає взуття на підборах, її фігура відразу перетворюється, вона виглядає граційнішою і стрункішою. Підбори подовжують ноги, в результаті чого тіло здається стрункішим. Одягаючи підбори, пам’ятайте про правильну поставу.

Одяг з вертикальною смужкою

Особливість і головна роль цього принта в тому, що він здатний візуально подовжувати.

Одяг з вертикальною смужкою

Також професіонали в сфері стилістики, рекомендують відкривати руки і ноги, тому що це дозволяє відвернути увагу від проблемних зон.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Сенсація