|
25.12.2021 20:39

Новорічні іграшки своїми руками: як зробити безкоштовні і гарні прикраси на ялинку, але не гірше за покупні

Новорічні іграшки своїми руками — справа не з важких і до того ж дуже цікава та захоплива. Пропонуємо вам декілька ідей для втілення цієї справи.

Зимові квіти

Новорічні іграшки своїми руками

Змусити розцвісти новорічну красуню-ялинку неважко. Достатньо мати в арсеналі кольоровий папір або ж взагалі старі книги журнали. Виглядає це ефектно, модно і відповідає останнім трендам. Особливо у 2021-у часто можете побачити ялинки, які повністю прикрашені квітами.

Шишки для ялинки

Як прикрасити дім у наступаючий 2022-й. Новорічні іграшки своїми руками

Не менш ефектно на ялинці виглядають шишки. Воно й не дивно, адже ці плоди виростають у хвойних дерев. Прикрасьте їх бантиками, блисками або навіть квітами, і ви будете у захваті.

Фігури із солоного тіста

Новорічні іграшки своїми руками

Тут ваша фантазія може втілити у життя будь-які ваші бажання. Наскільки вистачає майстерності ваших рук — зліпити можна усе що завгодно і за декорувати також тим, що прийде в голову.

Сушена їжа

Як прикрасити дім у наступаючий 2022-й. Новорічні іграшки своїми руками

Не менш круто на вашій ялинці виглядатимуть сушені плоди калини, висушені фрукти (апельсин, лимон), зроблені власноруч карамельки або імбирне печиво.

Фігури з паперу

Новорічні іграшки своїми руками

Найбільш популярними фігурами з паперу для ялинки зазвичай стають сніжинки. Але ви можете піти далі — виріжіть кленові листочки, бантики або написи.

Тож тепер ваша колекція ідей новорічних виробів своїми руками поповнилася і ми сподіваємося, що ця стаття вам допомогла у цій захоплюючій місії.