|
23.10.2020 15:11

Як прочитати характер людини по його мізинцю

Уважно подивіться на фото, люди ділять на три типи по розміру мізинця. Орієнтуючись на найвищу лінію безіменного пальця є такі види: високий, рівний та низький мізинець.  

Роздивіться картинку і визначте, який палець саме у вас, а потім прочитайте, що це означає.  

Високий мізинець 

Високий мізинець

Якщо ви маєте таки палець, то це говорить про те, що ви більше віддаєте, ніж берете. У цьому суть вашої натури. До того ж, не важливо чим ви займаєтесь і що маєте при собі, ця риса завжди буде домінувати над іншими. До того ж, ви дуже щедрі та добрі до оточуючих. Ви можете зберігати секрети навколишніх, тому вам часто довіряють і йдуть за порадами.  

Вас важко збити з пантелику і змусити відмовитися від своїх принципів. Ви завжди відстоюєте справедливість і хочете, щоб те саме робили і інші. Ви впевнені, що це зможе змінити світ на краще.  

Рівний мізинець  

Якщо маєте такий палець, то ви цілеспрямовані та врівноважені люди. Головні ваші вимоги до життя — це стабільність, дипломатія, дисципліна і порядок. Якщо щось йде не так, ви відчуваєте себе стурбованими і можете легко розгубитись. Через це, ви часто біжите від хаосу, адже це може збити вас з пантелику. Однак ви умієте бути урівноваженими, емоційними та чуттєвими до оточуючих. До того ж, вас складно вивести із себе.  

Низький мізинець 

Низький мізинець

Мати такі пальці надзвичайна рідкість. А якщо вони у вас, то це означає, що ви дуже чуйний, емоційний і гостро реагує на все. До того ж, ви ніколи не кинете людей у біді і на вас однозначно можна покластись. Ви здатні жертвувати собою заради інших, а на таке не всі підуть.