|
05.11.2020 20:06

Несподівані побутові негаразди: можливо це до нас доносяться сигнали Всесвіту?

Ламається дверний замок

Це може бути попередження про те, що у твоєму оточення є зрадник, недоброзичливець, заздрісник. Одним словом той, кого у дім і у своє життя впускати не можна.

Якщо таке відбувається з міжкімнатними замками, то це може вказувати на нещирість. А можливо й на подружню зраду.

Скриплять двері

Раптове скрипіння дверей попереджає про ймовірне ускладнення і загострення задавнених або невиявлених болячок. Не ігноруйте цю підказку і прислухайтеся до свого організму.

Раптово зламався телефон

Таке може свідчити про те, що час згадати про рідних людей. Наприклад, не потелефонувати стареньким батькам, а відвідати їх. Також це може бути підказкою, що хтось з ближніх потребує допомоги або підтримки.

Вийшов з ладу холодильник

Знаючі люди кажуть, що це прямий натяк на те, що хтось у домі вбирає в себе надто багато негативу. Можливо у вашому домі хтось таїть образу і  виношує плани про помсту.

Поломка пральної машини

Говорить про те, що хтось із домочадців забагато зосереджується на матеріальному, ігноруючи духовне життя. В такому випадку потрібно зробити аналіз і відновити рівновагу і гармонію.

Прорвало трубу

Великий потік води у помешканні говорить про те, що потрібно зосередитися на поточних проблемах.

Протікає покрівля

Мешканці приватних будівель, у яких потік дах мають знати, що в родині є якась прихована проблема і дуже скоро вона може дати небажані наслідки.

Поява у домівці комах

Не ігноруйте цю підказку. Можливо скоро хтось із тих, хто мешкає в квартирі серйозно захворіє. Негайно біжіть до лікаря на обстеження.

Пожежа в будинку

Це найяскравіший знак того, що у твоєму житті і оточенні щось  відбувається не те і потребує очищення. Потрібно терміново докорінно переглянути своє життя.

Зіпсувалася проводка чи проблеми із замиканням

Вони натякають на те, що прийдешні плани можуть зірватися. Тому треба неухильно слідувати раніше запланованому.