|
11.11.2020 11:48

Цікавий тест: що про вас розповість ваша повсякденна зачіска

Зверніть увагу на картинку і оберіть ту зачіску, яку ви обираєте найчастіше для свого образу. Обрали? Тоді шукайте опис під нею і дізнайтесь, що ця зачіска приховує.  

Зачіска 1: високий хвіст 

Скоріше за все ви дуже відкрита особистість і завжди готові підтримати бесіду. Ви легко йдете на контакт і заводите нових друзів. З вами просто спілкуватись, ділитись враженнями і йти за порадою. До того ж, ви завжди шукаєте в людях лише позитивне і не звертаєте увагу на негативні риси характеру. Це може бути причиною розчарувань і негативних емоцій.  

Зачіска 2: низький хвіст 

Ви спокійна, вихована і дуже добра натура. Саме до вас біжать за порадами і саме вам виливають свою душу. З такими людьми як ви не страшно поділитись навіть найбільш прихованими таємницями. Ви радо допомагаєте оточуючим і близьким.  

Зачіска 3: гладке розпущене волосся 

Ви вмієте спостерігати за навколишніми і брати з цього приклад. Ви добре аналізуєте ситуацію, тому до вас часто звертаються за допомогою. До того ж, саме ви стаєте лідером в компанії.  

Зачіска 4: низький пучок 

Для сторонніх людей ви сувора, а для близьких — біла і пухнаста. Ви цінуєте справедливість і чесність в усьому. До того ж, ви завжди досягаєте поставлених цілей.  

Зачіска 5: неслухняне розпущене волосся 

Волосся

Оточуючим здається, що ви неприступна і досить горда особистість. Однак ви завжди досягаєте своїх цілей, заповнюючи роботою весь свій вільний час.