|
05.07.2023 16:05

Нові герої нашого часу: заслуги та досягнення засновниці фонду “Знайти своїх” Катерини Осадчої

Україна за останні півтора року поповнилась новими іменами, яких можна внести у список героїв України, адже саме вони роблять дещо неймовірне для нашого народу і для нашого майбутнього. Це наші захисники, які гідно і відважно виборюють нашу свободу на фронті, волонтери, які роблять щось неймовірне, аби дістати все, чого потребують люди і військові. Це мирні жителі кожного міста і кожного населеного пункту, який постраждав від злочинів росіян.

Катя Осадча допомагає багатодітним родинам і Україні

Тож, можна сміливо сказати, що нині в Україні кожен є на своєму місці, у кожного громадянина є своє завдання, яке він має виконати і продовжувати завжди боротися за свою свободу і за цілісність нашої країни. І кожен з нас щодня докладає чималих зусиль для того, щоб продовжувати жити своїм власним життям і бути чесним з собою, та ще й приносити користь іншим.

Наприклад, відома телеведуча Катерина Осадча відкинула на другий план свої амбіції у журналістиці й змогла стати справжньою героїнею нового часу. Адже саме Катя заснувала благодійний фонд “Знайти своїх”, який допомагає людям відшукати родичів, які зникли безвісті, на війні, на фронті, в окупованих місцях і так далі.

Це просто неймовірний проєкт, який рятує життя і долі людей, який вселяє віру у те, що люди можуть продовжувати життя й вміти вірити у світле майбутнє. Команда Катерини – це віддані професіонали, які можуть насправді відшукати потрібну людину.

Катя Осадча

Також Осадча придбала будинок родині, яка залишилась без годувальника, але з багатьма дітьми. І це також великий вчинок зі сторони ведучої. Тому, Катю можна сміливо назвати героїнею нового часу.