|
29.03.2024 15:13

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Короткий боб

Боб — одна з найпопулярніших стрижок у 2024 році, на нас чекає велика кількість її варіацій. Одна з них – укорочений боб, який пасуватиме і прямому, і кучерявому волоссю. Текстурний “італійський” боб із підкрученими пасмами виглядає свіжо та по-весняному романтично.

Ще один варіант укороченого боба – пряма стрижка до середини щік або по лінії щелепи. Укладати її можна по-різному, наприклад, зробити текстурні локони або випрямити пасма за допомогою праски для волосся. Разом із короткою стрижкою ви також можете зробити “рваний” чубчик.

Маллет

Зачіска маллет – це одна з найбільш популярних зачісок у весняному сезоні 2024 року. Ця зачіска вражає своєю унікальністю та стилем, а також привертає увагу своєю сучасністю.

Одна з основних переваг зачіски маллет полягає в її універсальності. Вона підходить для різних типів волосся та форм обличчя, що робить її ідеальним вибором для багатьох. Також маллет відзначається своєю простотою у догляді. Це робить її чудовим вибором для тих, хто цінує свій час та зручність.

Стилісти виділили трендові жіночі стрижки, які освіжають стиль

Кучері

Весна 2024 року – ідеальний час для того, щоб прийняти своє кучеряве волосся і зробити відповідну для них стрижку. Більшість популярних стрижок виглядають ще більш привабливо, якщо вони зроблені на кучерявому волоссі, яке робить зачіску текстурною, рухливою і в міру недбалою.

Метелик

Така об’ємна та елегантна стрижка може бути зроблена як на довгому волоссі, так і на локонах середньої довжини. Особливість “метелика» у великій кількості шарів різної довжини, які надають волоссю природного об’єму. З такою стрижкою волосся виглядає дуже живим і текстурним.

Стилісти виділили трендові жіночі стрижки, які освіжають стиль