|
01.05.2023 18:58

Зірковий гороскоп для Козерогів на 2 травня: Христина Соловій і Злата Огнєвіч отримають погані новини

Козоріг – не боїться самотності, він готовий до будь-яких життєвих перепон та завжди готовий подолати будь-які перешкоди. Свої почуття нікому не відкриває, важко  сходиться з людьми та не любить втрачати друзів. Якщо Козорогом хтось знехтував, ніколи не прощає і не повертається, можна навіть не намагатися. Козероги не сперечаються і не відстоюють свою думку, просто залишаються при ній і знають, що мають рацію. У конфлікті вони не братимуть участі, але вигоду з його вирішення таки отримають. Козероги  неемоційні, але пристрасті в їхньому житті присутні.

Козеріг

Козоріг завжди може себе забезпечити, здатний вправно керувати активами та розвиває  будь-які задумані справи Козоріг дуже економний. оскільки для нього шлях завжди трохи важчий, ніж для інших. Козоріг любить точно розраховувати свої сили. Він не боїться ні часу, ні відстані, ні труднощів, адже саме вони допомагають Козорогу усвідомити свою силу, стати собою та поважати себе як особистість. Надійність Козерогів не знає меж, і це те, що відрізняє їх від інших.

Христина Соловій

Однією з зіркових  представниць цього знаку є українська співачка Христина Соловій, яка має сильний характер та справжню жагу до успіху у своїй сфері діяльності. І, як можна помітити, їй це вдалося.

Злата Огнєвіч

Ще однією представницею цього сузір’я є головна холостячка України Злата Огнєвіч. Співачка досягла шаленого успіху завдяки силі свого характеру, як справжній Козоріг.

Гороскоп для Козерогів на 2 травня

Гороскоп для Козерога

У цей день Козерогам не варто очікувати гарних новин, скоріш за все буде інакше.