|
15.05.2023 18:24

Зірковий гороскоп для Близнюків на 16 травня: Даша Петрожицька і Ксенія Мішина відчують спокій

Близнюки –  дуже рухливий та неймовірно гнучкий знак, який звик жити в режимі багатозадачності й примудряється все встигати, цьому дивуються всі його друзі та знайомі, але їх це не спиняє. Бо Близнюки завжди будуть попереду всього світу і намагаються вхопитися за всі можливості. Близнюкам варто навчитися тримати язик за зубами та стежити за тим, що вони говорять і кому це говорять. Бажання всім усе розповідати може зіграти з ними злий жарт. Навчитися зберігати секрети та розуміти, що можна говорити, а про що краще промовчати – основне завдання близнюків. Друга проблема близнюків – це невміння сповільнювати оберти. Адже представники цього знаку звикли завжди бути в русі й іноді просто забувають відпочити.

Близнюки

З ними ніколи не буває нудно. Для Близнюків життєво необхідно постійно займатися якоюсь справою, вони люблять бути в центрі уваги, вносять дитячий ентузіазм у будь-яку справу. Саме через це Близнькт часто досягають успіху в обраній справі.

Даша Петрожицька

Однією з зіркових представників цього знаку є відома українська акторка та учасниця “Танців з зірками” Даша Петрожицька. Дівчина стала зіркою після головної ролі у серіалі “Папік”. Даша демонструє активність та дитячу непосидючість, оскільки вона завжди в русі.

Ксенія Мішина

Ще однією зірковою представницею цього сузір’я є не менш відома акторка українського кіно Ксенія Мішина. Ксенія нагадує Близнюка тим, що нікого майже не підпускає до себе.

Гороскоп для Близнюків на 16 травня

Гороскоп для Близнюків

У цей день Близнюкам можна відчути себе у спокої, адже зірки кажуть про це відверто.