|
26.11.2020 13:01

Гороскоп на 27 листопада 2020 року для Риб, Овнів, Козерогів та інших знаків Зодіаку

Козеріг

Хороший день для ділових зустрічей і контактів. Справи підуть вверх, а фінансове становище покращиться.

Водолій

Вдалий день для початку або плануванню нових справ. Астрологи радять ні в якому рані не відступати, адже результат буде чудовим.

Риби

Риби

Сильна емоційність і роздратованість внесуть корективи у ваші плани. Намагайтесь уникати конфліктних ситуацій та з’ясування стосунків.

Овен

Якщо давно планували змінити щось у професійній діяльності або звернутись до керівництва за підвищенням, то сьогодні саме час це зробити.

Тілець

Астрологи радять провести день зі старими друзями або відправитись у поїздку. Можливі нові знайомства.

Близнюки

Можливі конфлікти з близькими або непорозуміння з оточуючими. Намагайтесь бути спокійними у цей день і не вестись на провокації.

Рак

Астрологи радять розподілити свої фінансові витрати, адже кошти можуть знадобитись на важливіші справи. Крім того, варто постаратись налагодити спокій і гармонію у своєму будинку.

Лев

День обіцяє бути досить яскравим і приємним. Приємні звістки чи довгоочікувана подорож зроблять його незабутнім.

Діви

Легкість і невимушеність цього дня принесуть вам спокій і зосередженість. Ви відчуєте повне взаєморозуміння з людьми і можливо навіть відправитесь на невеликий відпочинок.

Терези

Очікуйте нових знайомств. Однак не будьте занадто довірливими у цей день.

Скорпіон

Стосунки з рідними і близькими людьми значно поліпшяться, а труднощі, які тривожили вас останнім часом, відійдуть на другий план.

Стрілець

Гармонійні сімейні стосунки і взаєморозуміння зроблять цей день приємним і спокійним. Астрологи радять розслабитись у цей день.