|
12.06.2023 10:54

13 червня: хто сьогодні святкує День ангела? Роман Свечкоренко та Христина Решетнік приймають вітання

Автор: Юлія Ящук

Кожного Божого дня представники різних імен зустрічають свої іменини, а віряни святкують ще й за всіма правилами та традиціями, які започатковані за церковною релігією. Отже, 13 червня свої іменини відзначають: Микола, Борис, Остап, Роман, Філіп та Христина.

З представників українських знаменитостей своєму охоронцю сьогодні дякують за захист – психолог та учасник проєкту “Холостячка-2” Роман Свечкоренко та дружина відомого телеведучого Григорія Решетніка Христина Решетнік.

Хто сьогодні святкує День ангела?

Окрім цього, віряни не забувають й за свято, що датується в календарі – день пам’яті мученика Єрмія. Тому, існує низка правил та порад, яких варто дотриматися, аби не згрішити та не накликати нещасть: не треба сваритися та виясняти стосунки; не позичайте нікому кошти, а інакше ризикуєте залишитися ні з чим; не виносьте сьогодні з домівки сміття.

Хто сьогодні святкує День ангела?

Всі, хто народжений цього дня або зустрічають День ангела 13 червня мають свій талісман, який стане своєрідним оберегом – родоніт. Саме його вважають найкрасивішим мінералом, який здатен покращувати роботу серця, шлунково-кишкового тракту, а також застерігатиме від неприємних ситуацій, що можуть нашкодити вашому здоров’ю або життю. Раніше цей мінерал використовувався для виявлення таланту та здібностей людини.

Отож, вітаємо всіх вищеперерахованих імен з їхнім Днем ангела та українських знаменитостей – Романа Свечкоренка та Христину Решетнік.