Рубрики: Десерти
26.09.2024 16:03

Торт без випічки за 10 хвилин: покроковий рецепт приготування — змішав, трохи почекав і можна їсти!

Іноді кожному з нас хочеться чогось смачненького та зробленого власноруч. Але часу, а деколи й сил для приготування чогось складного не вистачає. Знайомо? Тоді тримайте рецепт торта за 10 хвилин!
Поділитися

Бажання та навіть можливість випікати якийсь десерт мають далеко не всі домогосподарки. То залишається лише чай без смаколика або магазинні солодощі? Зовсім ні! Завдяки швидкому та простому рецепту торта, для якого вам не знадобиться ніяка техніка, ви зможете побалувати себе та підготуватися до приходу гостей, яких зовсім не очікували.

Рецепт цього десерту надзвичайно простий, а результат не відрізняється від багатьох покупних тортів з чималим цінником і десертів, для приготування яких Потрібно витрачати чимало зусиль. Інгредієнтів вам знадобиться дуже мало та всі вони недорогі:

  • 300 г сметани;
  • 1 банка згущеного (не вареного) молока;
  • 200 г печива собі до смаку;
  • 3 банани;
  • 10 г желатину.

Желатин одразу залийте 50 мл води та залиште набухати. Печиво необхідно поламати, щоб отримати невеликі шматочки. Ідеально для такого рецепта підходить печиво “Топлене молоко”, “До кави” або аналоги. Банани очистьте та наріжте кілечками товщиною до 1 см.

Рецепт швидкого торта до чаю без використання міксера і випікання

Після цього змішайте сметану зі згущеним молоком та додайте до маси розтоплений желатин. Сумішшю залийте печиво з бананами та перемішайте, щоб рівномірно покрити всі шматочки. Після цього застеліть форму (найкраще діаметром 18 см) харчовою плівкою, перекладіть у неї масу та помістіть форму у холодильник до повного застигання торта.

Їсти десерт можна одразу, але для краси можна його посипати шоколадом. Варто зазначити, що агар для цього рецепту також можна використати. Консистенція у цьому випадку буде більш щільною та не такою ніжною. Але якщо потрібно отримати результат швидше, то можна замість желатину взяти близько 3 грамів агару. Та врахуйте, що він активується під час кип’ятіння.