Рубрики: Десерти
01.10.2020 11:39

Шоколадний торт “Брауні” для справжніх ласунів: найулюбленіша страва малечі

Такий десерт неодмінно оцінить вся родина, а особливо дітки. До того ж, його дуже швидко приготувати. Розповідаємо, як це зробити.
Поділитися

Можна стверджувати, що цей десерт посідає найперше місце серед ласунів. Адже його смак настільки смачний, що закохує у себе з першого разу. Спробуйте приготувати його у себе дома і переконайтесь самі. До того ж, торт готується з найпростіших інгредієнтів, які є у дома в кожної домогосподині. Більше того, цей рецепт готується ще й дуже швидко. Спробуємо?

Рецепт шоколадного торту “Брауні”

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 100 грамів вершкового масла
  • 100 грамів темного шоколаду
  • 200 грамів цукру
  • 100 грамів борошна
  • 2 яйця
  • 30 грамів какао
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту
  • 1 чайна ложка суміші імбиру і мускатного горіху
Торт “Брауні”

Візьміть сотейник з товстим дном. Тоді нічого не пригорить в процесі приготування. Вершкове масло наріжте невеличкими кубиками і перекладіть до сотейника. Додайте кубики чорного шоколаду і поставте сотейник на маленький вогонь. Не варто нікуди спішити, інгредієнти мають поступово танути і з’єднуватись в однорідну масу. Якщо ви поставите сотейник на великий вогонь, то інгредієнти просто розшаруються.

Шоколад з маслом постійно помішуйте силіконовою лопаткою. Далі з’єднайте борошно, цукровий пісок, какао, яйця, ванільний екстракт і чайну ложку мускатного горіха з імбиром. За смаком можете добавити улюблені спеції але в нашому рецепті не такого не передбачено. Варто звернути увагу, що какао потрібно обирати виключно високої якості, адже від цього залежить його насичений смак та аромат шоколадного торту.

Зніміть сотейник з шоколадно-масляною сумішшю з вогню, якщо вона стала повністю однорідною. Влийте її в суху суміш і добре перемішуйте лопаткою. Має вийти злегка блискуче, шоколадне тісто. Переложіть його у форму з пергаментною бумагою і розрівняйте лопаткою. Відправте в духовку при 160 градусів на 30 хвилин. Потім дайте йому охолонути і подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Нагадаємо,
Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Сенсація