Рубрики: Десерти
11.06.2023 21:38

Найулюбленіший десерт поп-діви: Тіна Кароль розкрила рецепт пишного чізкейку, який тане в роті

Безумовно, за роки успішної кар'єри Тіна Кароль встигла стати лідером думки. А саме тому публіка з великим інтересом ставиться до всього, що полюбляє поп-діва.
Поділитися

Тіна Кароль по праву вважається однією з найяскравіших зірочок на небосхилі нашої естради. У співачки за плечима значний багаж досвіду не лише професійної вокалістки, а й справжньої зірки сцени та телебачення.

Тіна Кароль неймовірно талановита: і співає добре, і на “Євробаченні” встигла відзначитись, і провела відразу кілька телевізійних шоу як ведуча. Свого часу Тіна проявила себе як справжня патріотка і написала цілий гімн України, щоправда, дитячий.

Але незважаючи на шалену популярність, Тіна Кароль дає інтерв’ю не так часто, як хотілося б шанувальникам. І вкотре дізнатися якусь дрібницю, подробицю з особистого життя зірки буває не так просто. Ось, скажімо, що Тіна Кароль любить їсти та готувати?

В одному з минулих інтерв’ю Тіна Кароль проговорила, що дуже любить японську кухню, зокрема і десерти.

Інгредієнти

Відмінний рецепт для тих, хто не звик проводити половину свого життя на кухні. Це швидко, просто і не так дорого.
Отже, для приготування японського чізкейку нам знадобиться:

  • Форма 21-26 см у діаметрі
  • Вершковий сир – 450 грамів
  • Цукрова пудра – 120 грамів
  • Розм’якшене вершкове масло (але не розігріте!) – 60 грамів
  • 6 курячих яєць
  • 200 мл жирних вершків
  • 100 грамів борошна

Японський чізкейк для Тіни Кароль

У невелику миску поміщаємо сир, масло, вершки, додаємо цукрову пудру (можна замінити дрібним цукром). Беремо віночок і змішуємо все це до однорідної маси.

Японський чізкейк для Тіни Кароль

Наступним кроком нам потрібно відокремити білки від жовтків. Потім збити жовтки віночком, додати сиру масу, додати туди ж борошно і знову добре перемішати.

Білки, що залишилися, необхідно збити в міцну піну. Потім акуратно змішати її із сирною масою. Тісто, що вийшло, викладаємо у форму, попередньо застеливши її шматком пергаметного паперу.

Японський чізкейк для Тіни Кароль

Розігріваємо духовку до 150 градусів, ставимо форму в духовку і випікаємо півгодини, після чого знижуємо температуру до 130 градусів і печемо ще 30 хвилин (перевіряємо готовність за допомогою сірника).

Чізкейк готовий! Перед подачею слід охолодити, прикрасити топінгом або варенням за смаком.