|
10.01.2024 14:59

Універсальний крем для торта “Молочний шоколад”: готується всього за 5 хвилин, і не треба ніякого крохмалю

Торти та тістечка нерідко ставлять на стіл у святкові дні як десерт. При цьому рецепти кремів найчастіше бувають складними. Необхідно довго збивати інгредієнти, додавати їх у певному порядку.

При цьому від крему часто залежить увесь смак десерту. Якщо він трохи кисліший, ніж потрібно, або занадто солодкий, або були використані неякісні інгредієнти, як наприклад, масло з домішками рослинних жирів, все може вийти зовсім не так, як ви планували.

Окрім того часто стається текстуризація маси, яка надає крему не привабливий вигляд, а також дивні відчуття під час споживання десерту. Усе цього можна уникнути, якщо мати в записнику декілька рецептів універсальних кремів, які ніколи не підводять, і прекрасно поєднуються майже з усіма видами коржів.

Крем “Молочний шоколад” готується просто буквально за 5 хвилин, а продукти є в кожному холодильнику. Звичайно, ви можете доповнювати його за своїм смаком. Наприклад, додати більше шоколаду, який попередню розтопити на водяній бані. Також за бажанням можна внести згущеного молока чи масло.

Інгредієнти

  • Молоко — 2 склянки
  • Курячі яйця — 2 штуки
  • Борошно — 2 столових ложки
  • Шоколадний сир — 3 столових ложки
  • Цукор — пів склянки

Як приготувати смачний універсальний крем для десертів

Необхідно поставити на плиту в товстостінній каструлі 2 склянки молока. Нагрівати на низькій температурі.

В іншому посуді змішати 2 столові ложки борошна, 2 курячі яйця і половину склянки цукрового піску. Якщо маса погано промішується, влити трохи холодного молока.

Як приготувати смачний універсальний крем

Цукрово-яєчну масу ввести в молоко, коли воно близьке до кипіння. Вливати потроху інтенсивно помішуючи масу. Коли вона загусне, зняти з плити і відразу втрутити 3 столові ложки шоколадного плавленого сиру.

Найкращий рецепт крему

Коли крем стане однорідним, залишити його остигати, прикривши посуд. Якщо він потрібен для просочення торта, можна використовувати прямо в гарячому стані. Смачного!