|
19.07.2023 23:53

Фарширований багет: смакота, яку з гордістю можна поставити на стіл перед гостями та коханим чоловіком

Французька випічка дозволить скрасити не тільки сімейне чаювання, а й стане гідним частуванням для гостей, які зібралися з нагоди. Рецепти французької випічки відрізняються своєю вишуканістю та різноманітністю. Найніжніші круасани зі згущеним молоком або ягідним джемом, десертні профітролі з найрізноманітнішими начинками, птифури (мініатюрні тістечка), повітряні меренги, бене (запечені в тісті фрукти або ягоди), макарони, вишневий клафуті, куні бісквітні коржики) – дуже оригінальні десерти, своєрідні витвори мистецтв. Бріоші, киш і профітролі готують не тільки у солодкому виконанні, а й у вигляді закусок, а французький багет – чудова основа для будь-якого сніданку. Ці ласощі, незважаючи на свої дивакуваті назви, прості в приготуванні, а їх ніжність, яскравий смак і апетитний вигляд не залишать байдужим навіть затятого супротивника десертів і випічки.

Багет же в особливості користується популярністю, адже з нього можна готувати неймовірні страви.

Інгредієнти

  • Багет — 1 штука
  • Фарш курячий чи свинячий — 200 грамів
  • Вершки жирні — 200 мілілітрів
  • Печериці — 200 грамів
  • Цибуля ріпчаста — 1 штука
  • Сіль — на смак
  • Перець чорний мелений – на смак
  • Зелень — пучок

Як приготувати смачний багет

Багет поділити навпіл та позбавити його середини, не пошкодивши стінки. Залити середину батону вершками.

Як приготувати фарширований багет в духовці

Цибулю нарізати перемішати з м’ясним фаршем, смажити на сковороді зі спеціями. Гриби нарізати скибочками, смажити до готовності, волога має випаруватися.

Рецепт неймовірного фаршированого багета

Перемішати фарш, м’якоть із вершками, зелень, гриби. Масою наповнити батон, поставити в духовку на двадцять хвилин, температура приготування – 190 градусів.

Перед подачею нарізати закуску, прикрасити зеленню, можливо свіжими сезонними овочами. Подавати обов’язково в гарячому вигляді, а у випадку, якщо страва охолола, її можна швидко розігріти у мікрохвильовій печі. За бажанням начинку можна доповнювати. Наприклад, додати шинку чи твердий сир.

Не забувайте, що в подібних рецептах ви завжди можете проявити свою фантазію та створити страву такою, якою ви її бачите.