Рубрики: Другі страви
03.01.2024 18:07

Цей рулет можна робити не тільки з яловичини та свинини: м’ясний рулет на свято і кожен день для бутербродів

Зробіть неймовірний м'ясний рулет, який можна використати для приготування смачних бутербродів. Крім того, його господині ставлять і на святковий стіл, як повноцінну страву. 
Поділитися

Вважається, що м’ясні рулети найкраще робити зі свинини та яловичини, втім, навіть з курячого філе, в результаті отримаємо не гіршу смакоту. Ми розповімо, як приготувати ніжне, м’яке та соковите пригощання дуже просто.

Великою перевагою є те, що начинку до рулету можна постійно вдосконалювати, додаючи все нових та улюблених продуктів. Пропонуємо зробити м’ясний рулет з курячої грудки, з додаванням печериць та сиру. Це одне з найпопулярніших поєднань в кулінарії.

М’ясний рулет на свято і кожен день для бутербродів

Інгредієнти

  • Куряча грудка – 3 шт.
  • Напівтвердий сир – 150 г
  • Печериці – 450 г
  • Сіль, мелений перець та інші спеції – на смак
  • Рослинна олія

Приготування

Великі курячі грудки розрізаємо на дві частини. На смак солимо, перчимо та за бажанням додаємо інших спецій. Добре відбиваємо кухонним молотком.

Чистимо та нарізаємо цибулю. Потім нарізаємо гриби. Обсмажуємо їх на сковороді з олією до розм’якшення. В засмажку додаємо сир, солимо до смаку.

Отриману начинку загортаємо у відбиті курячі грудки, скрутивши в щільні рулети. Варто зав’язати їх нитками, аби вони не розпадалися в подальшому приготуванні.

М’ясний рулет на свято і кожен день для бутербродів

Смажимо рулети з курячого філе та грибною начинкою в розігрітій олії, з кожного боку до того часу, поки не з’явиться хрустка скоринка. При подачі страви на святковий стіл, розріжте рулетики або якщо приготували їх для себе чи своєї родини, є варіант зробити з них ситний бутерброд. Ось і все, можна смакувати. Всім смачного!