Рубрики: Другі страви
23.01.2024 12:56

Шлуночки у вершковій підливі – улюблена страва з дитинства, яка залишить неймовірні враження від вечері

Хоча шлуночки і не вважаютьсяа цінним продуктом, вони користуються неймовірною популярністю завдяки користі, а також своїм смаковим властивостям.
Поділитися

Курячі шлуночки ніколи не втратять своєї актуальності саме завдяки простоті приготування, швидкості та смаку. Окрім того вони дуже дієтичні і мають неймовірний аромат.

Для того, щоб спробувати приготувати цю страву вдома, вам потрібен базовий набір продуктів і трохи бажання спробувати щось нове. У будь-якому випадку ваші рідні і навіть діти будуть в захваті від цієї вечері. Особливо, якщо її доповнити дуже смачним гарніром. Ідеально підходять каші та макарони.

Інгредієнти

  • Курячі шлуночки – 250 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Кукурудзяний крохмаль – 1 ч.л.
  • Вершки 10% – 250 мл
  • Рослинна олія – 1-2 ст.л.
  • Сіль, перець – за смаком

Як приготувати смачну підливку з шлуночками

Для початку необхідно взяти усі необхідні продукти для приготування нашої страви.

Як приготувати смачну підливку

Шлуночки можна відварити напередодні. Необхідно їх добре вимити, залити довести до кипіння і варити приблизно півтори години. За бажанням ви можете внести спеції, щоб продукт отримав приємний аромат.

Цибулю, моркву та часник очистіть. Цибулю наріжте тонким пір’ям, моркву – тонкими брусочками, часник – невеликими шматочками або подрібніть дрібніше. Шлуночки перед приготуванням подрібнюємо.

Спочатку тушкуємо подрібнені овочі, а після цього вносимо шлуночки. Додаємо вершки, солимо та перчимо за смаком. Тушкуємо до стану кипіння.

Рецепт приготування смачної підливки

Щоб соус був густішим, невелику кількість вершків змішайте з кукурудзяним крохмалем або борошном. Введіть у сковороду, перемішайте та доведіть соус до кипіння. Проваріть курячі шлунки у вершках на сковороді 1 хвилину і зніміть із плити. Підлива готова!

Якщо ви будете використовувати для приготування жирні вершки або навіть сметану, є імовірність, що борошно вам навіть не знадобиться. Також зверніть увагу, що ви можете внести на тертий твердий сир, який додасть густоти, а також неймовірного аромату вашій страві.