|
11.02.2024 12:51

Цей фантастичний кляр нізащо і ніколи не відпаде від ваших відбивних: рецепт смачної вечері для всієї родини

Вони чудово урізноманітнять ваше святкове меню і приємно здивують гостей. Також ви можете приготувати їх і на вечерю для своїх близьких, щоб подавати до столу з гарнірами. Приготовані за нашим рецептом відбивні зі свинини в клярі виходять дуже смачними, ніжними, соковитими та ароматними. Для їх приготування вам знадобляться лише доступні та бюджетні продукти, які кожен з вас може придбати в будь-якому продуктовому магазині.

Вони містять безліч вітамінів, білків, амінокислот та інших корисних мікроелементів, які є невід’ємною частиною людського організму. Приготуйте відбивні зі свинини в клярі за нашим рецептом, адже їх точно оцінять багато ваших гостей та близьких. Процес приготування максимально швидкий і простий, так що впорається навіть кулінар-початківець!

Інгредієнти

  • Куряче яйце – 2 шт
  • Свиняча вирізка – 6 шт
  • Свіжа зелень – 1 пучок
  • Аджика – 2 ст.
  • Молоко – 0.33 склянок
  • Куркума – 1 ч. л.
  • Борошно – 100 г
  • Сіль і перець – за смаком

Як приготувати смачні відбивні

Спочатку ми готуємо всі продукти, які знадобляться нам для виготовлення відбивних. У глибоку ємність розбиваємо кілька курячих яєць та вливаємо до них молоко. Невеликий пучок свіжої зелені промиваємо від бруду під проточною водою, злегка обсушуємо, дрібно рубаємо і додаємо в ємність з яйцями.

Смачні відбивні, які завжди виходять дуже соковитими

Також додаємо аджику, куркуму, сіль з перцем за смаком і за бажанням продавлюємо часник через часнодавку і все це ретельно перемішуємо. Тепер ми додаємо борошно і знову все добре між собою перемішуємо до однорідної маси.

Шматочки свинячої вирізки накриваємо харчовою плівкою та відбиваємо їх із двох сторін за допомогою молотка. На сковороду наливаємо трохи олії і ставимо її на вогонь. На розігріту сковорідку кладемо посипані борошном відбивні і трохи обсмажуємо їх з кожного боку до золотистого кольору.

Рецепт смачних відбивних

Трохи обсмажені відбивні обмокуємо в клярі і знову обсмажуємо їх на середньому вогні з обох боків до повної готовності. Відбивні зі свинини в клярі готові, перекладаємо їх на будь-яку гарну страву, прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу з гарніром. Бажаємо вам приємного апетиту!