|
17.02.2024 16:14

Фантастичний рецепт, що приємно приголомшить чоловіка: надзвичайно смачна курка по-китайськи за 30 хвилин

Простий рецепт, що здивує домашніх своїм ніжним смаком. М’ясо курочки буквально танутиме на язиці, віддаючи весь свій смак. Страва готується дуже швидко та не потребує великих зусиль. А результат порадує любителів м’ясних шедеврів. Воно виходить дуже соковитим та ароматним.

Шматочки курки, приготовані за цим рецептом, можна подавати до будь-якого гарніру. Вони чудово пасуватимуть до сімейної вечері, святкового обіду або просто, як снек для вечірнього домашнього кіносеансу. Тож запевняємо, ви знайдете цьому рецепту гарне застосування, а родина буде у захваті від ваших кулінарних талантів.

Інгредієнти

  • Філе стегна – 400 грамів;
  • Яйця – 2 штуки;
  • Соєвий соус – 50 мілілітрів;
  • Спеції для курки – 1 чайна ложка;
  • Олія – 1 столова ложка (для смаження).

Інструкції з приготування

Можна відразу купити готове філе стегна курки. Проте, якщо його не було у магазині, не біда. Просто позбавтеся шкірки та максимально великими матками обріжте м’ясо з кісток. Кістки можна буде використати для приготування бульйону.

Простий рецепт приготування курки по-китайськи

Перекладаємо м’ясо до мисочки. Додаємо соєвий соус та спеції. Солимо, за бажанням. Зауважте, що соєвий соус і так досить солоний, тож не пересоліть страву. Гарно перемішуємо м’ясо з маринадом та залишаємо на 15-20 хвилин.

Простий рецепт приготування курки по-китайськи

В миску розбиваємо яйця та перемішуємо їх виделкою до однорідності. Обмокаємо кожен шматочок м’яса у яйцях та викладаємо на розігріту пательню з ложкою рослинної олії. Смажимо на середньому вогні протягом декількох хвилин з двох боків. Прикрасити страву можна насінням кунжуту. Смачного.

Простий рецепт приготування курки по-китайськи