|
09.03.2024 12:38

Один інгредієнт – і відбивні можна навіть не жувати: вони вийдуть нереально м’якими і надзвичайно ніжними

Цю страву ви можете приготувати до святкового столу, щоб урізноманітнити звичне меню та приємно здивувати своїх гостей. Також ви можете приготувати його на вечерю або обід для всієї родини та подавати його до столу з будь-яким гарніром. У таких відбивних міститься велика кількість білків та незамінних амінокислот, які необхідні для нормальної роботи людського організму.

Готується така страва дуже швидко та просто, тому з її приготуванням зможе впоратися абсолютно кожен, адже в цьому немає нічого складного. Приготуйте відбивні французькою за нашим рецептом, адже вони точно повинні сподобатися всім вашим гостям, рідним і близьким.

Інгредієнти

  • Свиняча м’якоть – 5 штук
  • Сир твердий – 100 г
  • Майонез – 2 ст.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Гірчиця – за смаком
  • Часник – 1 зубчик
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Сіль і перець – за смаком

Як приготувати смачні відбивні

Спочатку ми готуємо всі необхідні інгредієнти для приготування. Свинину промиваємо під водою і нарізаємо шматочками, щоб їхня ширина була приблизно 1.5 сантиметра. Нарізані шматочки викладаємо на дошку, накриваємо харчовою плівкою та відбиваємо кожен шматочок із двох сторін. З кожного боку солимо та перчимо м’ясо до смаку.

Рецепт приготування смачних відбивних

Далі беремо сковороду, ставимо на вогонь, наливаємо в неї трохи олії і добре розігріваємо. На розігріту сковороду викладаємо шматочки м’яса і обсмажуємо з обох боків на сильному вогні, щоб воно трохи підрум’янилося. Обсмажуємо по кілька хвилин з кожного боку та знімаємо з вогню.

Рецепт приготування відбивних

Беремо лист і застилаємо його фольгою. Цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо півкільцями і рівномірно розподіляючи викладаємо його на деко. Зверху на цибулю викладаємо обсмажені шматочки м’яса.

У невелику глибоку ємність відправляємо півтори столові ложки майонезу, натираємо зубчик очищеного часнику, додаємо чайну ложку гірчиці і все це добре перемішуємо. На кожен шматочок м’яса викладаємо по чайній ложці соусу приготовленого і розподіляємо.

Твердий сир натираємо на великій тертці та посипаємо їм м’ясо. Відправляємо лист з м’ясом в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 35-40 хвилин.