Рубрики: Перші страви
21.10.2024 22:02

Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати романтичну вечерю за 30 грн: “МастерШеф” рекомендує

Ектор Хіменес-Браво радить ввімкнути музику й свій креатив на кухні. Адже рамен, це завжди щось романтичне і прекрасне. А головне, швидко, просто та дуже смачно.
Поділитися

Усіма улюблений шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво, який також є незмінним суддею кулінарного шоу “МастерШеф”, показав, як приготувати романтичну вечерю всього лише за 30 гривень. Тим самим, зекономити кошти, якщо ну зовсім нині все складно, а також догодити своїй другій “половинці”. Про це Ектор навіть зняв відео, яке виклав на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Так, Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати рамен для романтичної вечері. Для цього знадобиться два “зубці” часнику, 2-3 “пера” зеленої цибулі, 30 грам вершкового масла, одна чайна ложка пластівців чилі, 100 грам консервованої кукурудзи, 100 мілілітрів вершків, дві столові ложки кетчупу, дві столові ложки майонезу, одна пачка (70 грам) вермішелі “Мівіна”, 500 мілілітрів води та 50 грам сиру чедар. Можливо, що з часником Ектор трішки “переборщив” і цю пряність можна виключити з інгредієнтів цієї романтичної страви.

Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати романтичну вечерю за 30 грн

Почати готувати рамен потрібно з того, що взяти і “запарити” мівіну. Зробити це потрібно так, як зазвичай (нічого нового чи змінного). Наступний крок: натерти часник (цю пряність лишаємо за бажанням), цибулю порізати кільцями чи як більше подобається. Все це “закинути” в пательню й обсмажити на вершковому маслі (протягом однієї хвилини). Після цього, додати пластівці чилі, кукурудзу, кетчуп, майонез та вершки. Все це слід ретельно перемішати. До цих прянощів висипати готову вермішель. А після додати сиру.

“Коли сир розплавиться, прикрасити все зеленою цибулею. За бажанням можна додати сезам”, – говорить Ектор Хіменес-Браво.

Крім цього, шеф-кухар радить готувати цю страву слухаючи свою улюблену музику. А ще з хорошим настроєм, дати волю своїм фантазіям і креативу на кухні. І тоді, будь-який романтичний вечір стане прекрасним і незабутнім.