|
06.12.2022 23:50

Новий рік 2023: страви на новорічний стіл, що має бути на столі, а чого готувати не можна – бюджетне меню

На Новий рік 2023 страви можуть бути найрізноманітнішими, але останні події роблять очевидними декілька речей: українці будуть відмовлятися від звичного радянського меню, а також будуть орієнтуватися на бюджетність свята. Якби там не було, але нові реалії диктують певні правила, і можливість зекономити на даний момент дуже актуальна.

Новий рік 2023 меню

Новий рік 2023 меню

На Новий рік 2023 страви можуть відрізнятися від звичного меню з Олів’є, Шубою та Гранатовим браслетом, але точно не поступатимуться їм ні в смакових якостях, ні в вишуканості.

Тому ми вам пропонуємо декілька порад, щодо новорічного столу, який ви будете організовувати.

Новий рік 2023 меню. Салат Білочка

По-перше, ви можете потішити своїх гостей неймовірно ситним салатом Білочка, який готується з плавленого сирку та яєць. Робиться він швидко, а результат перевершує всі очікування.

Не менш ефектним і при цьому недорогим буде салат Буніто. Страва готується з декількох шарів корейської моркви, яєць, курячого м’яса.

Новий рік 2023 меню. Смачний та оригінальний салат Буніто.

У якості закуски можна використати намазку з оселедця, яка готується простіше за форшмак, а смакує нічим не гірше.

Новий рік 2023 меню. Бомбезна закуска за 60 гривень

Дуже сподобається гостям м’ясний хлібець, який готується всього півгодини, а може стати повноцінною заміною котлетам або м’ясному рулету.

Новий рік 2023 меню. М’ясний хлібець замість ковбаси і котлет

Також не варто забувати, що будь-яку господиню завжди виручає нарізка. Адже вона може бути не тільки ковбасна або сирна. Гості обожнюють фрукти, хлібні вироби, а також морепродукти.

На новий рік 2023 страви можуть бути самими різними: традиційні, незнайомі, бюджетні. Для вдалого сімейного свята найголовніше — це щаслива родина, яка тішиться від можливості провести разом час.