|
24.11.2023 21:16

“Тісто сама не роблю, не бачу в цьому сенсу”: Мозгова дала свій рецепт швидких пиріжків із листкового тіста

Кілька років тому продюсер Олена Мозгова вразила феноменальним перетворенням – менше ніж за рік вона схудла більш ніж на 20 кг. Вже потім вона зізналася, що це вдалося зробити за допомогою коригування свого харчування. Тоді їй багато ставили запитань у коментарях та просили розповісти про страви, які вона готує. З того часу Альона почала вести у Facebook міні “кулінарний блог”, де між новинами час від часу розповідає свої рецепти.

Як з’ясувалося, у родині Мозгової дуже люблять смачно поїсти. Так, напередодні Мозгова поділилася рецептом пиріжків із листкового тіста, яке завжди купує у магазині.

Олена Мозгова

“Пиріжки… я люблю тільки свої. Тісто листкове сама не роблю, не бачу в цьому сенсу, бо в Новусі дуже гуд. Хоча це, звісно, справа смаку”,- написала Олена.

Далі вона розповіла про начинку. Залежно від пори року вона може бути різною.

“Тут потрібно розуміти, що овочі влітку соковитіші за овочі взимку, і тому принцип приготування різний. Влітку ми випарюємо рідину / чекаємо на красномовний вʼявлений смак овочів, взимку ми додаємо дуже помірно рідини і випарюємо, знову ж чекаючи на цей особовий смак тушковано- вʼявлених овочів на пательні”, – розповіла Олена.

Олена Мозгова дала свій рецепт швидких пиріжків із листкового тіста

Головний принцип, якого завжди дотримується Мозгова – овочі та м’ясо вона готує окремо і лише потім перемішує.

“Якщо хтось скаже що це не важливо… і все можна одразу… ну .. .я не стану сперечатись, але мені з вами не по дорозі смаку”

Які використовує інгредієнти Альона для приготування пиріжків. Все писала за мірою додавання до пательні.

  • Трохи вершкової олії та оливкової олії
  • Великий лук
  • Середня морква
  • Зубок чесноку
  • Одна невелика картопля
  • Норм яблуко
  • Сіль, перець
  • Куркума

“Я ще люблю трохи зіри, взагалі спеції беріть які любите, але взагалі спеції беріть які любите, але експеремоувати ніколи не шкодить”

Потім в окрему пательню трохи олакової олії і мʼясо курки десь 250-300 г до неї при обсмажені додайте трохи солі. Все змішали, додали порізану свіжу петрушку.

“Тут також хто що любить, але моя Соля любить петрушку і тому це саме вона”

Все перемолоти на мясорубці, перемішали, дали вистигнути і ліпіть переріжки.

“Яйцем збитим не забудьте змастити, і в яйце я додаю трохи молока, так колір скоринки яскравіший. Смачного”,- побажала своїм читачам Мозгова.