Рубрики: Lifestyle
10.10.2024 21:01

Довжина вашого мізинця розкаже про вас всю правду: а чи ви коли-небудь дивилися на свої руки так?

Наше тіло говорить про нас набагато більше, ніж можна собі уявити. Що ж насправді може розказати про нас мізинець? Деталі в нашому матеріалі.
Поділитися

Інколи відповіді на свої питання можна знайти в неочікуваних місцях. Наприклад, почати шукати їх на тілі. Як відомо, хіромантія вивчає не тільки лінії на долонях, але форму та довжину пальців та нігтів. Що експерти кажуть про мізинець? Як він визначає характер та долю людини?

В Індії його називають пальцем Будди, римляни величали пальцем Меркурія, а хіроманти пов’язують мізинець з різними видами спілкування. Мізинець (або обидва, оскільки вони бувають різної довжини та форми в однієї людини) можуть багато розповісти про те, яка ви людина!

Експерти розповіли, про що може сказати довжина пальців рук

Експерти розповіли, про що може сказати довжина пальців рук

Здавалося б, та що там того пальця! Однак уваги він теж вартий. Отже, довгий мізинець (кінчик знаходиться нарівні з початком верхньої фаланги безіменного або вище) видає в людині гарного оратора, природженого фахівця зі зв’язків із громадськістю та повного гуманітарію. Коротка, відповідно, ознака людей замкнутих, небалакучих і більше схильних до точних наук.

Також за довжиною пальця можна трохи дізнатися про характер людини. Чим довший мізинець, тим закритішою є особистість. Їй важко налагоджувати емоційний зв’язок з іншими, довірятися та йти на контакт, в тому числі фізичний. Також є схильність до песимізму.

Люди з коротким мізинцем навпаки доволі відкриті, іноді навіть занадто, радісні, легко діляться своїми емоціями, позитивними та негативними, а також завжди готові поділитися власним досвідом.

У тих, у кого мізинець середньої довжини є баланс. Ці люди вміють вчасно поділитися чимось особистим, дають необхідну емоцію, але також легко стримується і не мають постійної потреби транслювати свій стан оточуючим.

Варто відзначити, що за іншими пальцями рук також можна дізнатися багато секретів про людину, але звичайно є похибки та неточності.