Рубрики: Культура
10.10.2024 17:22

Від цих поглядів завмирає дихання, а серце пропускає удар: 10 серіалів з сюжетом “від ненависті до кохання”

Сюжет "від нелюбові до кохання" має велику кількість прихильників, але не так багато прикладів у кінематографі. У цій підбірці ми зібрали 10 найкращих подібних серіалів з усього світу.
Поділитися

Багряні серця: Корьо

2016-го Багряні серця мали неймовірний успіх, якого продюсери корейського кіновиробництва навіть не очікували. Історія кохання звичайної дівчини, яка потрапила в епоху Корьо та одразу викликала гнів одного з принців, найсильнішого та найвірнішого імперії, зачіпає з перших секунд. Адже юній Су доведеться пройти через неймовірні випробування перш, ніж вона усвідомить силу почуттів між нею та принцом.

Я ніколи не…

Найкращі серіали-мелодрами з сюжетом про кохання

Спочатку здається, що це легка комедія з неймовірно смішною та не надто розумною героїнею. Але чим далі розвивається сюжет, тим стає зрозуміліше, що Деві дуже здібна, а її головний конкурент Бен — її справжнє кохання, яке буде розвиватися на тлі ревнощів, суперництва та ворожнечі.

Алхімія душ

Історія великого кохання від компанії Netflix: головним героєм даного серіалу доведеться співпрацювати заради досягнення власних цілей. Спочатку вони зневажають одне одного, але з плином часу відкриваються і стають могутніми магами, які все ніяк не можуть бути разом.

Історія палацу Куньнін

Цей серіал став відкриттям 2023-го для зарубіжного глядача, який ще був не надто прихильним до китайського кінематографу. Головна героїня вмирає та потрапляє у минуле, отримавши шанс змінити своє майбутнє. Їй знову доводиться зустрітися зі своїм ворогом, який став причиною її смерті, і раптом зміна долі приводить їх до бурхливого роману

Кохання як галактика

Кохання як галактика — це ще один приклад того, що китайці вміють показати справжнє кохання. Юна Чен Шаошан допомагає могутньому генералу зловити злочинця, але не тільки не кохає його, але зневажає. Він же полюбив її з першої секунди.

Ти моя Батьківщина

Найкращі серіали-мелодрами з сюжетом про кохання

Турецький серіал, в якому сюжет обертається навколо ві*ни між греками та турками. Грецький лейтенант Леон зненавидів дівчину Хіляль, яка розповсюджувала листівки від відомого повстанця-поета. Він розшукував його повсюду, але й не підозрював, що маленька турчанка і є його ворогом, в якого він до нестями закохається.

Пані Фазілет та її дочки

Головна героїня серіалу Хазан помилково потрапляє у номер готелю бізнесмена Ягиза. Він також неправильно трактує її поведінку та вчинок, що призводить до серйозного конфлікту. Впродовж величезної сюжетної лінії доля зіштовхує їх знову і знову. Врешті-решт, він зізнається собі на могилі своєї матері, що дівчина, яку він зневажав полонила його серце.

Хвилі життя

Найкращі серіали-мелодрами з сюжетом про кохання

Це найбільш обговорюваний таїландський серіал, адже сюжет дуже суперечливий. Героїня, роль якої виконує красуня Яя Урассая Спербунд, стає причиною загибелі дівчини. Наречений загиблої, адвокат, намагається встановити правду та знайти винуватих, але цей пошук приводить його до вельми неочікуваних результатів.

Бріджертони

Найкращі серіали-мелодрами з сюжетом про кохання

Кожен сезон даного серіалу приводить нас до сюжету, коли люди, які навіть не думають про одне одного у романтичному контексті, врешті-решт, від суперечок приходять до неймовірної пристрасті.

Гордість та упередження (1995)

Саме даний серіал називають ідеальною екранізацію однойменного роману Джейн Остен. Колін Мерфі блискавично впорався зі своєю роллю та втілив у життя героя Дарсі, який марно боровся зі своїми почуттями, але поки робив це втратив надію на прихильність від об’єкту своїх зітхань Елізабет.