|
26.09.2020 03:42

Олег Винник розповів, чого йому не вистачило в Одесі

Популярний український співак Олег Винник зізнався, що слава приносить йому не тільки задоволення. Зараз жіночий улюбленець проводить гастрольний тур по містах України. Зірка українського шоу-бізнесу розповів, що у нього дуже щільний графік, іноді він навіть не встигає поспати. Іноді, прокинувшись вранці, він не розуміє, в якому місті знаходиться.

Приїхавши на концерт в Одесу, він бачив море тільки з вікна свого номера, зізнався Олег Винник в програмі «Зірковий шлях».

«Як то кажуть, я складаюся з болю на сьогоднішній день», – поскаржився Олег Винник і додав, що дуже хотів би скупатися в ще теплому морі, покуштувати місцеві делікатеси.

Винник розказав, що йому боляче спостерігати, як інші купаються в прозорій водичці, лежать на хвилях і розслабляються. Співакові також так хотілося би, але йому не можна.

«Я хочу, просто як дитина. До сліз часом буває. Але що робити, таке життя. Сам, як то кажуть, винен…», – поділився Винник.

Олег Винник

В інтерв’ю співак також розповів про особливості свого раціону. Він дуже простий, як для зірки: Винник їсть картоплю, тюлечку «по-одеськи» з томатною пастою і чорним хлібом, з огірочком.

«Ну і «запітніла» теж може бути трохи для кровообігу», – зізнався співак.

Нагадаємо, крім концертів Олег Винник є учасником шоу «Танці з зірками». На ньому він демонструє свою харизму і здібності до танцю разом з партнеркою Оленою Шоптенко.