Рубрики: Шоу-бізнес
19.06.2024 17:26

Ще не втратила надію: 38-річна Злата Огнєвіч показала, як збирається на вихід з дому – весілля не за горами

Співачка Злата Огнєвіч, котра досі так і не зустріла свого принца, продемонструвала неймовірно стильний образ для романтичного побачення.
Поділитися

У нещодавньому інтерв’ю Олексію Суханову співачка Злата Огнєвіч, якій уже виповнилося 38 років, зізналася, що досі так і не зустріла чоловіка, який би гідно оцінив її і за якого вона погодилася б вийти заміж. Усі її спроби створити сім’ю не мали успіху. Спочатку кидала чоловіків заради кар’єри вона, а потім обранці почали йти від неї.

Злата Огнєвіч розповіла, чому від неї пішов Андрій Задворний та ще кілька чоловіків

Але співачка не втратила надію і вирушила на шоу “Холостячка”, де за її серце боролися 16 чоловіків, які пройшли суворий кастинг. Наприкінці Злата визначилася зі своїм вибором і прийняла заручне кільце від підприємця Андрія Задворного, але й з ним не склалося. Як вважає Злата, чоловік не був готовий до серйозних стосунків.

Злата Огнєвіч розповіла, чому від неї пішов Андрій Задворний та ще кілька чоловіків

Після проєкту минуло три роки, а Злата Огнєвіч так і не зустріла кохання та не вийшла заміж. Хоча співачка періодично інтригує публіку фотографіями з кільцями та весільних сукнях. А днями артистка продемонструвала образ, що зачарував не лише жіночу частину її аудиторії.

Так, у мікроблозі співачки з’явилося відео, де вона спочатку з’явилася в домашньому одязі, а потім перевдягається у пікантну сукню з розрізами силуету, що облягає. Доповнили образ туфлі на шпильці та сумочка у леопардовий принт. Останній штрих – парфум та прикраси.

Шанувальники були в захваті і обсипали артистку компліментами про те, що вона найкрасивіша жінка на світі.

“Це така нереальна, неземна, космічна краса. Посмішка, оченята, мої улюблені ямочки на щічках, спинка, ручки, фігура, образ ну все космічно красиво, неповторно, неймовірно, ви просто з іншого Всесвіту, ви сама по собі окремий всесвіт. Я вже без свідомості. БОГИНЯ”,- писали у коментарях.

А що ви скажете з цього приводу?