|
21.01.2021 19:07

Полякова, Дорофєєва та Каменських витратили шалені гроші на відпочинок, поки вся країна сиділа на карантині

Мальдіви, Балі та інші не менш відомі курорти стали топовим відпочинком для селебрітіз. Справа не в тому, що там безліч туристичних місцин та пам’яток архітектури. Річ у тім, що під час карантину дуже важко кудись поїхати, адже більшість країн закрили в’їзд для українців.

Та, схоже, обмеження – не проблема для наших зірок. Давайте розберемо куди вирушили відпочивати селебрітіз та скільки грошей було витрачено на купання у теплому морі.

Надя Дорофєєва

Разом зі своїм коханим подружка Потапа вирушила на Балі. Майже райська місцина привабила своєю доступністю під час локдауну. Надя прожила там майже місяць. Орендувало подружжя віллу у селищі Чангу.

За попередніми підрахунками, оренда елітного помешкання там обійдеться відпочивальникам у 1 500 доларів на добу або 11 500 доларів в тиждень (приблизно 320 тис. Гривень).Що ж, за такі гроші можна придбати собі у передмісті Києва квартиру у 30 квадратних метрів.

Настя Каменських

Цього року поп-діва разом з чоловіком відправилася на Мальдіви. З першого погляду, на островах можна достатньо бюджетно відпочити. Якщо постаратися, то знайдеться готель вартістю у 900 грн/доба. Проте, цей найбюджетніший варіант буде далеко від моря та й лишитеся ви там навіть без сніданку.

Та найдешевші квитки обійдуться вам щонайменше у 16 тисяч гривень, звісно, якщо ви готові подорожувати 15 годин в економкласі.

Оля Полякова

Ось, хто точно вміє жити на широку ногу – це знаменита Суперблондинка.

На екзотичних островах жінка прожила 10 днів разом з родиною. Вона не раз демонструвала шикарний вигляд на море з вілли та басейн коло неї.

Шикарний 5-ти зірковий готель на Мальдівах обійдеться щонайменше у 400 тисяч гривень.

Виглядає кумедно, адже Оля під час карантину скаржилася на безгрошів’я та відсутність концертної діяльності.