|
25.01.2021 19:21

Зіркові пари, яких звели службові романи: Зіброви, Сумська і Борисюк, Саніна і Бебко та інші

Побутує думка, що спільна діяльність може зруйнувати навіть найміцнішу родину та поставити під удар найромантичніші стосунки. Проте це стосується далеко не всіх пар. Деякі пари українського шоу-бізнесу утворилися саме на основі творчості та спільної роботи.

Так сталося з однією з найміцніших зіркових родин Павла та Марини Зібрових. А познайомилися вони 25 років тому на одному з творчих вечорів, де чоловік закохався у дівчину з першого погляду. Підкорити серце Марини павлові було дуже непросто, адже за плечима у красуні теж був невдалий шлюб.

Павло Зібров з дружиною та донькою Діаною

Проте зрештою наполегливість Павла Зіброва розтопила серце норовливої красуні і вона відповіла артистові взаємністю.

Так само об’єднала любов до сцени і співачку Настю Каменських та її чоловіка, співака і продюсера, Потапа. За історією цієї пари спостерігала, без перебільшення, вся країна. Саме Насті приписували статус розлучниці між репером та Іриною Горовою.

Проте пара довгий яас старанно приховувала свої стосунки і лише у 2017, коли гурт “Потап і Настя” поставив роботу на паузу, пара заговорила про свої відносини. А ще через два роки Потап повів Настю Каменських під вінець.

Потап і Настя Каменських

Не стала винятком і зіркова пара Ольги Сумської та Віталія Борисюка. До шлюбу з ним, Ольга вже встигла приміряти на себе роль дружини з Сергієм Паперним. Проте пара розійшлася через постійні сварки, пов’язані з діяльністю головної Роксолани країни.

Через деякий час Ольга та Віталій почали зустрічатися, а згодом і одружилися. Другий чоловік терпляче ставиться до спілкування з чоловіками, квітів від них та деяких сцен за участю його дружини, оскільки розуміє та приймає її світ.

Незважаючи на це, Ольга та Віталій теж сваряться, миряться і разом долають всі сімейні негаразди.

Ольга Сумська

Не оминула доля створити зіркову родину і фронтвумен гурту “The Hardkiss” Юлію Саніну та її чоловіка і продюсера Валерія Бебко. Пара познайомилася ще тоді, коли нікому не відома журналістка Юля прийшла до Валерія брати інтерв’ю. Яскрава дівчина відразу підкорила серце чоловіка і через два роки Валерій повів Юлю під вінець. Загалом разом пара вже 9 років і виховують 4-річного сина Данила.

Юлія Саніна з Валерієм Бебко та сином Данилом

Не оминув службовий роман і пару найяскравіших ведучих – Катю Осадчу та Юрія Горбунова. Познайомилася пара під час проекту “Голос. Діти”, який вони разом вели. І саме під час цього проекту між колегами спалахнули почуття, які згодом переросли у міцну та дружню родину.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Тіна Кароль теж не стала винятком і вийшла заміж за продюсера Євгена Огіра. Спершу їх справді об’єднували виключно робочі стосунки, але потім між ними спалахнув роман, який скінчився весіллям і народженням єдиного сина Веніаміна. У 2013 році чоловік співачки помер від онкології.

Тіна Кароль та Євген Огір

Ці пари стали не єдиними, кого об’єднала творчість і робота. Проте ці істороії найбільше нагадують казку про Попелюшку.