|
02.02.2021 20:57

Вічно молода Наталя Могилевська розповіла про своє відношення до престарілих чоловіків

Наталя Могилевська одного разу була заміжня, але так і не змогла стати мамою. Чоловіком зірки з 2004 року по 2005 рік був підприємець Дмитро Чалий. Пара розлучилася через кілька місяців після весілля. Пізніше, у співачки були відносини з бізнесменом Єгором Долініним. Пара зустрічалася близько 5 років. А близько року тому співачка зізналася, що знову закохана. Однак зберегла особистість свого обранця в секреті.

Таємний коханий

У своїх інтерв’ю Наталя Могилевська розповідала, що закохана і відчуває себе цілком щасливою, втім імені свого обранця ніколи не розкривала. На всіх світських заходах співачка з’являлася на самоті, а вже 3 вересня на закритті Тижня моди в Києві з’явилася з власником місцевих бутиків Олегом Рижовим, чим збентежила публіку.

Що відомо про Олега Рижова

Олег Рижов – трендсеттер, засновник флагманського бутика ISAIA Kiev і Billionaire, а також мережі салонів краси Backstage. Крім цього, Олег Рижов є lifestyle-експертом, видавцем, кінематографістом і колумністом українського глянцю L’officiel Hommes.

Що по дорослм чоловікам?

У своєму інстаграм акаунті Могилеська опублікувала коротку розмову, у якій її запитали стосовно відношення до “дорослих” чоловіків. Малися на увазі чоловіки, значно старші за співачку.

Можливо таким чином Могилевська намагалася розповісти про свого обранця?

А виконавиця відповіла, що ставиться добре, адже старіння – нормальний природній процес і старіють, як жінки, так і чоловіки. Та зазначила, що мудрості воно точно не додає. Наталя нагадала підписникам, що у похилому віці ми отримуємо саме таке обличчя, яке заслужили.