|
05.02.2021 18:34

Ксенія Мішина похизувалася дорогим елітним відпочинком: Олександр Еллерт нічого не шкодує для коханої

Проект “Холостячка” побив всі рекорди популярності, адже до минулого року український глядач не бачив небувалого формату, коли другу половинку обирає не хлопець, а сильна характером жінка. Ксенія Мішина з її типажем відмінно підійшла на роль холостячки.

Ксенія Мішина

Вона довго лишалася неприступною для всіх 15 обранців, проте, врешті-решт, її причарував Олександр Еллерт, гуморист та автор “Вечірнього Кварталу”. Жінка розповідала, що після проекту, обидва сіли в авто і вирішили поїхали додому разом. З тих пір більше не розлучалися.

Більше того, діти обох зірок гарно сприйняли новину про створення нової родини і вже навіть всі разом полетіли на відпочинок.

Олександр Еллерт з родиною полетів на відпочинок. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки чоловіка. 

Куди відправилося загоряти майбутнє подружжя?

Ще буквально вчора Олександр Еллерт питав своїх підписників, чи не знають вони, де потрібно здавати тест на коронавірус: до вильоту чи після. Проте, називати країну, куди летять мандрувати щасливі члени родини Еллерта-Мішиної чоловік не схотів.

Чарівна Ксенія Мішина та Олександр Еллерт 

Всі таємниці розповіла своїм підписникам Ксенія. Жінка обожнює ділитися подробицями свого життя з прихильниками. Їм вона розповідає про те, як проходить її день, що особливого сталося на роботі та що цікавого утнув її маленький син Платон.

Родина Ксенії Мішиної обрала один з недешевих курортів. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.
Пальми та сонце – ідеальний відпочинок для похмурого зимового періоду. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Країна, яку обрала пара для відпочинку називається Домініканська Республіка. Вартість проживання тут сягає не менше 123 доларів на добу за найдешевший номер.

Скріншот взято з офіційної сторінки готелю.