Рубрики: Шоу-бізнес
07.02.2021 15:58

Втративший онкохворого сина Віктор Павлік присвятив йому зворушливе відео

Відомий виконавець Віктор Павлік не так давно втратив сина і досі його оплакує.
Поділитися

Павло помер у віці 21 року. Юнак не зміг перемогти онкологію. Син виконавця Павло Павлік довгий час боровся з раком кісток, а саме – з саркомою. В сина співака її виявили в 2018-му році. Хлопець переніс тривалий курс хіміотерапії і променевої терапії, але хвороба не відступила ні на крок.

Відмова від лікування

Наприкінці червня він відмовився від лікування. 18 курсів хіміотерапії не допомогли перемогти злоякісну пухлину. Результати останніх МРТ показали, що хвороба прогресує, подальше лікування втратило сенс.

В останні місяці юнаку стало гірше: почала боліти ліва рука, відмовляти пальці і ноги. Хлопець пересувався за допомогою інвалідного візка.

Зворушливе відео

Віктор Павлік згадав покійного сина, опублікувавши змонтоване відео з його фотографіями.
Павлік поділився з шанувальниками на сторінці в Instagram відео-ролик, у якому зображений його покійний син Павло. Слова до ролика написала поетеса Світлана Бояркевич. “Мій янгол”, — підписав відео музикант. Павлік показав шанувальникам сина в різні періоди життя.

Нагадуємо, що Віктор Павлік готується до народження четвертої дитини. 26-річна дружина виконавця Катерина Репяхова, яка також являється четвертою за рахунком дружиною співака, чекає на дитину. Пологи відбуватимуться вдома. З нею Павлік будував стосунки, коли його син боровся з раком. А після його смерті одразу покинув колишню дружину Ларису.

У музиканта також є 36-річний син Олександр від першої дружини Лідії та 34-річна дочка Христина, народжена у другому шлюбі зі Світланою.