|
05.03.2021 13:29

Алла Пугачова показала у мережі, кому належить Максим Галкін: публічно та безсоромно осипала компліментами

Максим Галкін та Алла Пугачова довгий час були просто друзями. Він – талановитий молодий пародист, а вона справжня Примадонна вітчизняної естради. До речі, Алла була знайома з батьками свого останнього чоловіка, ще коли той був зовсім дитиною.

Алла Пугачова та Максим Галкін. Фото взято на просторах мережі.

На початку 2000-х вони разом зіграють у пародійному мюзиклі “За двома зайцями”.  Там артисти будуть зображувати закохану пару. Після зйомок підуть чутки, що і у реальному житті Максима зачарувала доросла Алла. На той момент, у співачки вже була абсолютно доросла донька та кілька шлюбів за плечима.

Алла Пугачова та Христина Орбакайте. Фото взято на просторах мережі.

Втім, це не зупинило закоханих. Не дарма кажуть, що коханню всі роки підвладні. Максим і Алла доводять це щоразу. Примадонна навіть зініціювала народження двійнят Лізи та Гаррі. Галкін не був упевнений у правильності цього рішення, втім пішов за покликом серця. Подружжя знайшло сурогатну матір та запланувало появу немовлят. Пізніше Максим буде розповідати, що Алла не відходила від діток ні на мить, поки вони були геть безпорадними.

Двійнята Алли Пугачової та Максима Галкіна: Ліза та Гаррі. Фото взято на просторах мережі.

Втім, Алла ніжно ставиться до всієї своєї родини. Максима вона не забуває осипати компліментами навіть публічно. Нещодавно чоловік опублікував фото, де попросив підписників обрати найкраще.

Однією з перших прокоментувала Алла Борисівна. Вона не просто підтримала вибір чоловіка, а ще й прокоментувала.

“Мій коханий”,  – написала Примадонна.

Алла Борисівна – дуже любляча дружина. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки Максима Галкіна.

Дізнайтеся більше про життя цієї пари у відео: