|
10.03.2021 09:31

“Вагітна” Катя Осадча змила макіяж та показала виснажливий графік: Юрій Горбунов не зупиняє дружину

Славетна та незмінна ведуча програми “Світське життя” вже двічі отримала шанс відчути радість материнства. Катерина має дорослого сина Іллю, а ще зараз виховує маленького хлопчика Івана, дитину, що народилася у шлюбі з Юрієм Горбуновим.

Катя Осадча і Юрій Горбунов. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, ходять чутки про те, що скоро на цю родину чекає нове поповнення. Річ у тім, що Катерину не раз помічали на зйомках з округлим животиком. Навіть стилісти були не в змозі приховати те, що фігура знаменитості суттєво змінилася.

Катя Осадча бере інтерв’ю. скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Символічно, що прихильники вперше побачили фігуру зірки в профіль і з животиком, коли та брала інтерв’ю у Катерини Репяхової. Дружина Віктора Павліка дійсно при надії та вже навіть повідомила фанатів, що вони з чоловіком чекають на хлопчика.

Сама ж Катя Осадча не поспішає розкривати подробиці власного сімейного життя. Втім, на фотовиставці глядачі помітили вже немалий округлий живіть ведучої, коли та брала інтерв’ю у щойно розведеної Соломії Вітвіцької.

Катя Осадча бере інтерв’ю для програми “Світське життя”. У кадрі Соломія Вітвіцька.

Пізніше в інтерв’ю радіо “Люкс фм” Юрій Горбунов проговорився, що хотів би, щоб дружина народила йому донечку.

Юрій Горбунов у програмі “Слава+”. Скріншот взято з кадру передачі.

Проте, Катерина продовжує виснажувати себе важкою працею. Зірка поділилася у сторіз в Інстаграмі світлиною, де показала, що вже у 8 годині ранку у неї починаються зйомки.

Катя показала о котрій годині вона вже на зйомках. Фото взято на просторах мережі.