|
16.03.2021 19:20

Єдиний син Софії Ротару – спадкоємець мільйонів доларів, який веде простий та невибагливий образ життя

Після втрати чоловіка артистка не могла знайти в собі сили для подальшого існування. І тільки за підтримки та допомоги єдиного сина Руслана Євдокименка вона зуміла повернутися на естраду і відшукати сенс життя.

Єдиний син співачки

Софія Ротару народила в 1970 році від чоловіка Анатолія Євдокименка, музиканта і продюсера довгоочікуваного первістка.

Спочатку молода родина жила в Чернівцях у батьків чоловіка, через кілька років їм дали окрему квартиру.

Коли хлопчикові було 6 років вони переїхали в Ялту. Тут Руслан закінчив школу.

Оскільки хлопчик з дитинства захоплювався технікою, він вступив до Московського автодорожнього інституту, потім перевівся в Севастопольський приладобудівний та захоплювався архітектурою. Він спроектував особняк батьків під Ялтою, київську квартиру і будинок, заснував власне бюро.

Підтримка сина

Після смерті батька в 2002 році, син Софії Ротару почав допомагати їй у творчості. Він взяв на себе всі продюсерські обов’язки. У 1990 році Руслан Євдокименко познайомився зі своєю майбутньою дружиною Світланою. Її батько був бізнесменом, а сама дівчина вчилася на музичного продюсера.

Незабаром закохані одружилися, у них народилися діти, яких назвали на честь дідуся і бабусі – Анатолій і Софія. Руслан створив міцний шлюб, як у його батьків.  Подружжя Євдокименко в шлюбі вже майже 27 років. За цей час вони стали партнерами не тільки в побуті, але і в бізнесі.

Руслан займається продюсуванням, а Світлана Євдокименко, невістка Ротару відповідає за креатив. Вона підбирає вбрання співачці, створює імідж, займається організацією концертів. Син і невістка Софії Ротару також керують сімейним бізнесом в Криму. Хоча Руслану Анатолійовичу Євдокименко не вдалося стати співаком, як більшості членам сімейства Ротару, він все ж виявився пов’язаним з музикою. Зіркова мама пишається ним і називає найкращою піснею свого життя.

Один з фан-акаунтів Руслана.

І не дивно, адже її син виріс скромним, відповідальним та зовсім незухвалим на відміну від багатьох “мажорів”.