Рубрики: Шоу-бізнес
21.03.2021 21:12

Ектор Хіменес-Браво та Ірина Білик розважаються на курорті: шеф хизується торсом, а співачка посміхається

Ірина Білик була помічена у несподіваній компанії. Чим займається співачка разом з Ектором-Хіменесом Браво.
Поділитися

Суддя кулінарного шоу “МастерШеф. Професіонали-3” Ектор Хіменес-Браво нещодавно полетів до Єгипту. А саме в Хургаду на відкриття нового готелю.

Розваги з Іриною Білик

Відомий шеф-кухар опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото, на якому він постав в компанії української поп-зірки Ірини Білик. Жінка постала у домашньому образі в окулярах, бандані та парео. А шеф-кухар одягнув просту спортивну безрукавку. Судячиз нарядів зірок на курорті холодно.

За словами ресторатора, він спеціально прилетів в Хургаду на відкриття нового розкішного готелю. Кулінарові вже не терпиться оцінити роботу ресторанів.

“Будівництво року закінчилося! Нарешті елітний “Rixos Premium Magawish” відкриває свої двері для перших туристів і на березі Червоного моря. Я не міг пропустити такий шикарний свято. Тим більше, що на території саме цього готелю в Хургаді п’ять вишуканих ресторанів, за роботою яких мені вже хочеться спостерігати. Ми з Іриною Білик вже поплавали і готуємося зустріти Монатіка і Maruv для грандіозного відкриття!”, – поділився Ектор.

Нагадуємо, що у лютому 2015 року стало відомо про відносини актриси з відомим фотографом і стилістом Асланом Ахмадовим. Як виявилося, зірки знаходяться в офіційному шлюбі ще з 2013 року. Познайомилися Білик з Ахмадовим не випадково. Співачка побачила чоловіка в ефірі передачі, присвяченій Людмилі Марківні Гурченко. Ахмадов шалено їй сподобався, тому Ірина розшукала контакти фотографа і зустрілася з ним в Москві. Так само Аслан знаменитий своєю участю в шоу “Голос”. За словами самого фотографа, його на кастинг затягла дружина. Аслан легко пройшов прослуховування і потрапив в команду Поліни Гагаріної.