Рубрики: Шоу-бізнес
04.04.2021 14:52

Тіна Кароль одягла сукню, яка не приховує найцікавіших місць: проявляє жіночий креатив у стосунках з Баланом

З розуму зійде не тільки молдавський красень, але й половина фандому.
Поділитися

Кожен вихід Тіни Кароль на сцену у новому образі — це вибух та феєрія. Шанувальники з нетерпінням чекають на те, щоб побачити свого кумира у новій сукні або з абсолютно незвичним для неї макіяжем. Подібні події в кар’єрі співачки одразу ж очолюють тренди в соціальних мережах, а коментарі під публікаціями поп-діви, здається,  ось-ось луснуть від компліментів.

Ведуча на шоу ЛіпсінкБатл

Зі стартом на українському телебаченні нового розважального телешоу ЛіпсінкБатл у Тіни Кароль з’явилася прекрасна можливість радувати особливими нарядами своїх шанувальників кожноі неділі. І з якоїсь причини її образи стають все відвертішими та відвертішими.

Можливо, що на смаки поп-діви впливають модні тенденції, а може все діло в справах амурних. Адже знедавна Дан Балан знову став основним обличчям на каналі “1+1”. А як привабити чоловіка, як не всім відомими традиційними “жіночими штучками”?

Блакитна сукня

Так, нещодавно Тіна Кароль вийшла на сцену розважального шоу разом з Потапом у блакитній сукні, яка залишила повністю відкритими цікаві частина тіла співачки. Ніжна тканина несподівано стала прозорою трохи нижче стегон та під грудьми. Таким чином, обтягуючий наряд придбав краплю екзотичності, еротичності та загадковості.

Фотографія з новим амплуа Тіни Кароль з’явилася на одному з крупних фан-акаунтів співачки. Тому, дізнатися, що думає про це молдавський красень Дан Балан, не представляється можливим. Фанатам зіркової пари залишається тільки складати фанфіки про їхні стосунки, адже знаменитості нізащо не розкажуть самі.

Мітки: Тіна Кароль