Рубрики: Шоу-бізнес
19.04.2021 15:51

Руслан Сенічкін, Людмила Барбір та інші ведучі “плюсів” зайнялися озелененням столиці: створили власний ліс

Хто би міг подумати, що гламурні українські зірки можуть так вправно попрацювати лопатами та посадити свій власний ліс.
Поділитися

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір кожного ранку вітають українців з екранів телевізора. Чого тільки не робили зірки у своєму ранковому шоу: і ставили експерименти, спілкувалися зі зірками та їх дітьми, але вперше вийшли просто на вулиці зробити нашу столицю трішки зеленішою.

Телеведучий Руслан Сенічкін. Фото взято на просторах мережі.

Прихопили з собою навіть популярних зірок шоу-бізнесу: Олексія Завгороднього (Позитив з продакшену “Мозги”), Ірину Горову, екс-дружину Потапа, Мішель Андраде.

Чому знаменитості вирішили зайнятися висадкою дерев у Києві?

Проблеми екології стосуються абсолютно кожного. Щороку зростає рівень забруднення повітря, при цьому ліси продовжують вирубати. Зокрема, дуже страждають наші дерева у Карпатах, які зникають буквально на очах.

Зірки телебачення власноруч посадили дерева. Фото взято за сторінки “1+1” у фейсбуці.

Наші знаменитості долучилися до “Greening of the Planet”. Її ідея полягає в тому, щоб наповнити планету новими насадженнями. Місія проекту – висадити 100 000 000 дерев по всій планеті протягом трьох років.

Знаменитості на лишилися осторонь та долучилися до акції. Зробили трохи добрих справ.

Руслан і сам закликав прихильників відновлювати планету та садити дерева. За словами телезірки це не складно робити і можливо розповсюджувати зелені насадження буквально у себе на подвір’ї, у парках та міських місцевостях. Участь зірок в акції викликала ажіотаж серед журналістів.