|
22.04.2021 22:40

Юрій Ткач вперше розповів, як на нього вплинув акторський талант: зображував жінку на дозвіллі. Всі деталі

Мельпомена – примхлива панянка і просто так не витрачає свої сили. Юрію Ткачу пощастило – доля усміхнулася йому та нагородила акторським талантом. Гуморист починав з КВК, але завдяки харизмі та майстерності перевтілюватися у різні образи, зміг пробитися і на телеекран.

Юрій Ткач. Фото взято на просторах мережі. 

Його типаж дозволяє грати простих людей з народу. Інколи його образи у кіно бувають наївними, втім дуже чарівними. Бере участь Юрій також і в розважальних проектах. Там він – цінна індивідуальність, адже вміння імпровізувати, пародіювати та виходити з незручних ситуацій, здається у Ткача у крові. Не дарма ж грав у КВК!

Юрій Ткач на шоу Танці з зірками. Фото взято на просторах мережі. 

Зараз артист бере участь у проекті “Ліпсінкбатл”, де вміло пародіює відомих зірок. Артист зізнався, що саме перевтілення у знаменитостей йому допомогло зрозуміти, що дуже хочеться спробувати акторське ремесло.

Юрій Ткач мав роль у ситкомі “Одного разу під Полтавою”. Фото взято на просторах мережі.

Юрій зізнався, що у 12 років у дитячому таборі приміряв образ Вірки Сердючки. Йому вдалося майстерно перевтілитися в образ Данилка та повеселити весь табір. Вдягнути прийшлося жіночі туфлі. Проте, справжнє задоволення приніс не образ, а відчуття того, як схвально сприймає зал його талант. Після концерту і задумався юнак про кар’єру гумориста.

Хоча зараз Ткач зазначає, що перевдягання в жінку – це заборонений прийом серед гумористів.