Рубрики: Шоу-бізнес
23.04.2021 15:39

Тіна Кароль відпустила покійного Євгена Огіра та нарешті розповіла про нове кохання: “Закохана як дура”

В житті поп-діви почався новий етап. Співачка закохана і готова творити іншу музику.
Поділитися

Нещодавно Тіна Кароль завітала на чергове інтерв’ю до журналістів каналу “1+1” програми “Життя відомих людей”. У ході розмови співачка розповіла про повний ребрендинг репертуару та почуття, які наштовхнули артистку на цей крок.

Минуле в минулому

Так, Тіна щиро та відверто розповіла, що в цьому році відпускає своє минуле. Скоріш за все, мався на увазі її покійний чоловік Євген Огір, смерть якого сильно вплинула на творчість та особистість зірки. Після кончини продюсера поп-діва зачинилася в собі і виконувала взагалом сумні та драматичні композиції.

Тепер же Тіна офіційно перегорнула цю сторінку, перестала купувати пісні та написала власні, і влаштувала кардинальні зміни у своїй творчості. Варто підкреслити, що шанувальники Кароль сприйняли її новий репертуар неймовірно радісно.

Закохана як дура

Більш того, у ході інтерв’ю з’ясувалося, що Тіна закохана.

“Закохана як дура, але це класно. Я люблю цей стан. Я у цьому стані періодично, навіть якщо я не говорю про це нікому. Це ж не обов’язково бути там закоханою в одну людину. Навіть так. В мене взагалі слово кохання, любов має зовсім інший вимір. Це не просто фізичне щось, це ментальна закоханість”, – розповідає співачка.

Нагадуємо, що шанувальники вірять у роман між Тіною Кароль та Даном Баланом. Артисти досі офіційно не підтвердили стосунки, але і заперечень також не було чутно.

Однак, інсайдери подейкують, що артистка знаходиться у романтичних стосунках з власником каналу “1 + 1” Ігорем Коломойським. Підтвердження цим чуткам також немає.

Для того, щоб дізнатися більше про стосунки Тіни Кароль та Дана Балана дивіться наступне відео: