Рубрики: Шоу-бізнес
05.05.2021 17:20

Дзідзьо заявив про свою порядність після чого з’ясувалося, що розділом майна зі Славією займаються адвокати

Михайло Хома почав поводити себе дещо дивно і дав багатообіцяючий коментар.
Поділитися

Галас навколо зіркового розлучення Дзідзьо та Ярослави Хоми досі не вщухає. Плітки про їхній розрив почали ходити ще в минулому році, а коли молода жінка взялася давати інтерв’ю та розповідати про “радощі подружнього життя”, в багатьох не залишилося і сумніву — шлюб тріщить по швах, а Ярослава більше не здатна пробачати помилок Михайло.

Перші проблеми

Фото взяте на просторах мережі.

Найперші плітки, які почали оточувати зіркову пару були пов’язані з Цибульською. Михайло та Ольга піарилися на власних стосунках, як могли. Ярослава не змогла відповісти, чи були в них стосунки, але серед користувачів є загальна думка: син Ольги занадто схожий на виконавця.

Дружина співака  розповіла, що найбільше її образив той факт, що коханці навіть не заперечували роман. Згодом з’явилися нові деталі: Дзідзьо не бажає дитини, не хоче підтримувати свою дружину у розвитку творчої кар’єри і пропадає по ночах. Мовляв, любить гуляти вечірнім містом.

Новина про розлучення

Коли новина про розлучення прозвучала з телеекранів, ніхто не здивувався. Більш того, глядачі видихнули з полегшенням, адже Ярослава нарешті знайде своє щастя і буде вільною.

Втім, нещодавно Дзідзьо дав невеличке інтерв’ю журналістам “Зіркового шляху”, у якому розповів деталі стосовно поділу майна. Артист запевняє, що вони мають намір поділити все мирно і поки що суперечок стосовно нього немає. Однак, цим займаються адвокати. Мовляв, це їхня професія і вони розбираються в цьому краще. А наостанок Михайло Хома додав вкрай дивне речення:

“Я порядна людина і я це доведу”

Певно Дзідзьо залишився під враженням після коментарів в соціальних мережах і зрозумів, який настрій панує серед його слухачів.