Рубрики: Шоу-бізнес
06.05.2021 11:57

Як Камалія виглядала на конкурсі краси Місіс Світу-2008, де вона перемогла: Захуру пощастило з дружиною

Українська співачка Камалія може похвалитися не тільки унікальним тембром, а ще й перемогою на конкурсі краси "Місіс Світу".
Поділитися

Наталія Шмаренкова, а саме це справжнє ім’я зірки, здобула популярність завдяки своєму сильному голосу. Вона вигідно виділяється з-поміж інших виконавців, до того ж вокальний талант Камалії підкорив і її чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура. Втім, краси їй теж не займати, що відмітили судді конкурсу “Місіс Світу 2008”, де беруть участь лише заміжні жінки старші за 18.

Так, в фіналі цього змагання Наталію об’явили переможницею. Красуня з України обійшла конкурсанток з сорока різних країн світу та назавжди вписала своє ім’я в історію конкурсу.

Камалія на конкурсі краси Місіс Світу 2008 Камалія на конкурсі краси Місіс Світу 2008

До “Місіс Світу” Камалія змагалася за титул головної красуні неодноразово, причому завжди виборювала номінацію. У 2003 році зірка стала та “Міс Open — Одеса” та “Міс Південь Україна”. Ще через рік героїня статті побувала на фестивалі жіночої краси “Пані Україна Open” міжнародного рівня в Донецьку, де стала Першою Віце-Міссіс Україна і отримала спеціальну номінацію Міссіс Цілеспрямованість.

В мережі можна зустріти докори на адресу Камалії в тому, що найбільшу свою перемогу на “Місіс Світу-2008” вона отримала не сама, а з допомогою багатія Захура. Справа в тому, що він є доларовим мільйонером та входить до списку найбагатших людей України.

Камалія і Захур

У відповідь на це артистка зазначила, що на конкурсах такої величини корони не продаються, тому статки чоловіка до цього ніяк не причетні. Наразі знаменитість присвятила себе вихованню дочок Арабелли з Мірабеллою, а також розвитку співочої кар’єри.