Рубрики: Шоу-бізнес
09.05.2021 20:48

Ектор Хіменес-Браво нарешті показав жінку, яка посідає головне місце в його серці: Стрєбковій годі й мріяти

В житті шеф-кухаря є особлива жінка, місце якої ніхто й ніколи не зможе зайняти.
Поділитися

Доля склалася таким чином, що Ектор Хіменес-Браво вимушений жити вдалині від своєї родини. Уся фамілія шеф-кухаря знаходиться в Колумбії, поки він ділить своє життя між Україною та Канадою.

Головна жінка в житті Ектора

Так як сьогодні велике свято, а саме — День матері, відомий кухар опублікував привітання для своєї мами — головною жінки у його житті. Чоловік пошкодував, що не зміг подзвонити їй та сказати ніжні слова через телефонну трубку.

Тому своїм підписникам він дав важливу пораду: не робити привітання через соціальні мережі, як це зробив він. Також він попередив — його мама читає усі коментарі під публікаціями.

Важке дитинство

Варто підкреслити, що мама в Хіменеса-Браво дійсно героїня. Жінці довелося свого часу жити у шлюбі за тираном. В одному з проектів шеф-кухар зізнавався, що мав психологічні проблеми через вплив батька та декілька разів намагався укоротити собі віку. Згодом батько покинув родину і Ектору стало легше дихати. Він отримав належну освіту та почав підкорювати світ кулінарії. Зараз він відомий шеф в усьому світі.

Ектор Хіменес-Браво і Анна Тягун. Фото взято на просторах мережі.

Нагадуємо, що зараз Ектор Хіменес-Браво абсолютно вільний чоловік. Кухар вже декілька років не перебуває у стосунках. Колумбієць намагався знайти щастя у Канаді з дівчиною на ім’я Керолайн та в Україні, але обидва романи потерпіли невдачу. Зараз Ектор не розповсюджується про особисте життя.

Також варто відмітити, що живевін у Канаді, а в Україні все ж таки більше працює і вимушений перебувати тут через проекти та ресторани.