|
10.05.2021 18:24

Камалія не стримала сліз і заплакала, коли зізналася про психологічні проблеми через нездатність завагітніти

Найбільш обговорюваною темою, яка стосується найбагатшої співачки України Камалії, завжди була її нездатність завагітніти. Після таємного весілля з Мохаммедом Захуром молода приваблива знаменитість звичайно забажала народити дитину.

Втім, вона навіть не могла підозрювати, що її лікування затягнеться на довгі роки, а завагітніти самостійно вона так і не зможе.

Психологічні проблеми

Не дивно, що через це у співачки з’явилися деякі психологічні проблеми. Про це вона зізналася журналістам у телепередачі “Зірковий шлях”. Працівники каналу “Україна” запитали в зірки, як вплинула її мати на її життя.

Камалія пригадала часи, коли дуже мріяла про дитину і не могла стати матір’ю. В неї з’явилися психологічні проблеми. Коли вони згадала про це, то в неї з очей полилися сльози і знаменитості довелося витирати їх руками. Саме у той час, як виявилося, найбільшу підтримкою для нею виявилася рідна мама.

Викидень

Мережою ходять чутки, що Камалія була вагітна, коли приймала участь у конкурсі Місіс Всесвіт.

Адже інакше, її б не допустили до конкурсу. Учасниці мають бути мамами. Саме тому журналісти зробили висновок, що в співачки був викидень.

Однак, через довгий час після тривалого лікування та безкінечних спроб, подружжя прийшло до рішення зробити еко-запліднення. Завдяки цьому кроку Камалія стала матір’ю двох прекрасних доньок, Мірабелли та Арабелли.

Камалія з доньками

Зараз родина щаслива, а Захур с Камалією насолоджуються батьківством.

Нагадуємо, що в Мохаммада є двоє дітей від першого шлюбу. Через пакистанські традиції він довго приховував від рідних, що одружився на українській дівчині. Мама йому не могла цього пробачити, але все ж таки пакистанське весілля зіграли. Хоч і з запізненням.