|
30.09.2020 19:20

Спекотний образ Злати Огневич

Цього разу під час фотосесії Злата Огневич продемонструвала дещо відвертий і водночас жіночний образ.

Для фотосесії співачка обрала чорну сукню-сорочку на тонких бретельках і світлий жакет з чорними вкрапленнями. Знімками фотосесії зірка поділилася зі своїми підписниками у мережі Інстаграм.

Зірка розповідала, що займається практиками вдячності. І під знімками не пропустила можливості поміркувати про це. Ось що вона написала під знімком: «Впевнена, саме вміння дякувати – відкриває перед нами нові можливості, звільняючи місце для живої енергії. Зізнатися, я часом забуваю про цю практику. Те, з якими відчуттями ми засинаємо, безпосередньо впливає на якість самого життя. Це як установка програми на наступний день».

 

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCFuQUl3ljoq%2F&is_from_rle

 

Також співачка виклала іще одну світлину з фотосесії. На світлині вона позує лише у сукні-сорочці. Під цією світлиною дівчина поміркувала про прихід осені і поділилася речами, які рятують від осіннього смутку. Зірка говорила про роботу.

 

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCFwfNaMFDcA%2F&is_from_rle

 

Під обома знімками прихильники засипали Злату компліментами. «Як завжди найкрасивіша», «Злата ти дуже гарна», «шикарна сукня Zlata, Lady in black», «ну неможна ж бути такою гарною! Чудові сонячні фотки», «Як завжди богиня – прокоментували світлини прихильники.

Нагадаємо, що під час фотосесії, присвяченій новому альбому співачки під назвою «Богиня» Злата засвітила бюст. Додавши у фотосесію елемент пікантності.

Також навесні співачка змінила стрижку і, обрізавши довге волосся, зробила собі каре. Окрім цього Злата Огневич перефарбувала темне волосся у світлі тони і стала білявкою. Такі зміни у зовнішності улюбленої артистки не поміченими прихильниками. Але не всі фанати співачки позитивно оцінили новий образ своєї улюблениці. Співачка також виклала відео, на якому вона у новому образі сидить за клавішними у білій сорочці і джинсах.

 

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Ftv%2FB992qtBF0iM%2F&is_from_rle

 

Прихильники розділилися на два табори. Одним сподобався новий образ співачки, а іншим – ні.