|
21.05.2021 10:16

Діма Коляденко відверто розповів, чи буде знову одружуватися з Іриною Білик після її п’ятого розлучення

Вперше всю правду своїх відносин з Ахмадовим Білик розкрила в шоу “Мій секрет” з Машею Єфросиніною. Ця тема для поп-діви дуже болюча, адже під час розповіді вона ледь стримувала сльози.

Оголошуючи про розлучення, Ірина зізналася, що Аслан цілий рік не приїжджав до неї і до сина Табріза у Київ, сам він живе в Москві. Спочатку чоловік не міг літати до сім’ї через обмеження авіасполучення між країнами в період загострення пандемії, однак і після ослаблення карантину нічого не змінилося.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом

Незважаючи на це, артистка вважає Ахмадова найкращим з усіх чоловіків, які у неї були, і продовжує відгукуватися про нього з великою ніжністю.

Хореограф Дмитро Коляденко таку позицію обранця Білик не розуміє. Він вважає, що чоловік і батько повинен спілкуватися з рідними особисто, а не через екрани гаджетів:

“Я пішки б дійшов. Ну що там йти, тисячу кілометрів? Серйозно кажу. Ну все-таки, ти ж тато, у тебе ж син росте”, — висловився хореограф в програмі “Зірковий шлях”.

Діма Коляденко в програмі Зірковий шлях

Ні для кого не секрет, що Дмитро вважає Ірину головним коханням свого життя. З огляду на те, що вона тепер вільна, ведуча поцікавилася у нього, чи буде він знову робити їй пропозицію. Ось яка відповідь послідувала на це питання:

“Мені чомусь здається, що не можна повертати колишніх. А де гарантія, що я знову не буду викидати дивани, і знову не буду різати картини, і знову не буду ревнувати, і знову не буду заклеювати її косметику від злості? Мені здається, краще почати нове життя і мені, і Ірі, і Олені [Коляденко, на ній Діма був офіційно одружений], якщо вона захоче, а дружити можна в будь-якій ситуації. Ось дружити я хочу з ними”.

Діма Коляденко в програмі Зірковий шлях