|
25.05.2021 09:41

Невістка Оксани Марченко вперше показала обличчя онука телеведучої, якого назвали на честь Медведчука (ФОТО)

Маленький Віктор з’явився на світ 26 березня 2021-го. Саме в цей день зірка “Х-Фактора” вперше стала бабусею, хоча протягом всього терміну сім’я ретельно приховувала вагітність Катерини.

З огляду на те, що весілля вони з Богданом зіграли в жовтні 2020-го, нескладно здогадатися, що вже на той момент наречена була вагітна. Тут же варто відзначити, що до того, як стати офіційними чоловіком і дружиною, пара зустрічалася кілька років.

Оксана Марченко стала бабусею — її син та невістка народили первістка

Народжувала невістки Оксани Марченко в приватній клініці ISIDA, де за стандартну програму ведення вагітності та пологів доведеться викласти мінімум 70 тисяч гривень.

Як активний користувач соціальних мереж, молода матуся Катерина регулярно публікує нові фото і відео. На цей раз дівчина порадувала фоловерів декількома кадрами з нової сімейної фотосесії з чоловіком та сином.

На першому знімку щасливі батьки разом з Віктором стоять біля входу в храм, де хрестили малюка. Це перша фотографія, на якій невістка телеведучої не стала закривати обличчя дитини.

“На кого схожий, як думаєте?”, — запитала Катерина в підписі до фото.

Скріншот з Інстаграму Катерини Марченко

На другому кадрі вони втрьох позують вже у фотостудії, і тут підпис свідчить, що їх син — копія тата Богдана:

“Татків синуля”.

Скріншот з Інстаграму Катерини Марченко

До речі, Медведчук доводиться Богдану вітчимом, тим не менш, саме на його честь пасинок назвав свого первістка. Очевидно, Оксані вдалося зробити так, щоб чоловік і син від першого шлюбу не тільки знайшли спільну мову, а й стали один для одного рідними.