|
01.10.2020 18:55

Джамала та Pianoboy презентували чуттєвий кліп на пісню “Ендорфіни”: неймовірне відео

Джамала та Pianoboy потішили шанувальників романтичним кліпом на пісню “Ендорфіни”, яку Джамала презентувала ще 11вересня. Тепер музиканти зняли чуттєвий кліп на нову композицію, в якому є кава, драйв, танці на столі і магічний голос Джа.

Прем’єра кліпу відбулася на ютуб-каналі Джамали. У кадрі співачка постала в романтичній сукні ніжного молочного кольору з глибоким декольте, корсетом, та пишною спідницею. Образ зірки доповнили білі чоботи на шнурівці і ніжна зачіска. Pianoboy у кліпі вдягнений під стиль Джамали: музикант у невимушеному костюмі у пастельних відтінках.

В своєму Instagram Джамала зазначила, що кліп знімали на Київщині в мальовничому ландшафтному заказнику “Васильківські Карпати”.

Режисером відеороботи став Максим Коцький, оператором – Дмитро Чернявський. Робота над відео зайняла цілий день – знімали з 5 ранку до 9 вечора. Джамала розповіла, що у день зйомок було дуже холодно, тож її у легкій сукні могли зігрівати лише позитивні емоції.  Співачка зізналася, що було важко, але вона дуже задоволена результатом.

Витончені рухи, які можна побачити у відеокліпі, з музикантами спеціально відточувала хореографиня.

Джамала розповіла, що пісня “Ендорфіни” – це історія про любов, дружбу і самотність.

Хоча в пісні є слова, що потрібно закохуватися, кліп не про роман між чоловіком і жінкою, зазначила артистка.

«Наше відео про справжню дружбу і обмін творчою енергією, про вміння захоплюватися талантом іншої людини», – пояснила співачка ідею відеокліпу.